Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5751
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКретова, Лариса Юріївна-
dc.contributor.authorKretova, Larysa-
dc.date.accessioned2022-03-12T10:25:26Z-
dc.date.available2022-03-12T10:25:26Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКретова Л. Ю. Обґрунтування технології виробництва комбікормів з використанням пектиновмісної сировини : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Кретова Лариса Юріївна ; наук. керівник Сова Наталія Анатоліївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 91 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5751uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5751-
dc.description.abstractСучасний рівень розвитку харчової та переробної промисловості та стан її сировинної бази вимагають принципово нового підходу до проблеми використання ресурсів. Сутність цього підходу полягає у створенні та впровадженні безвідходних технологій, що дозволяють максимально і комплексно вилучати всі цінні компоненти сировини, перетворюючи їх на корисні продукти, а також виключати або зменшувати шкоду навколишньому середовищу внаслідок викидів відходів виробництва. Розширення сировинної бази виробництва комбікормів за рахунок відходів харчових та суміжних виробництв, дозволить поряд з економією сировини розробити технологію комбікормів, збагачених компонентами, здатними пов’язувати та виводити з організму тварин токсичні сполуки та елементи. Suchasnyi riven rozvytku kharchovoi ta pererobnoi promyslovosti ta stan yii syrovynnoi bazy vymahaiut pryntsypovo novoho pidkhodu do problemy vykorystannia resursiv. Sutnist tsoho pidkhodu poliahaie u stvorenni ta vprovadzhenni bezvidkhodnykh tekhnolohii, shcho dozvoliaiut maksymalno i kompleksno vyluchaty vsi tsinni komponenty syrovyny, peretvoriuiuchy yikh na korysni produkty, a takozh vykliuchaty abo zmenshuvaty shkodu navkolyshnomu seredovyshchu vnaslidok vykydiv vidkhodiv vyrobnytstva. Rozshyrennia syrovynnoi bazy vyrobnytstva kombikormiv za rakhunok vidkhodiv kharchovykh ta sumizhnykh vyrobnytstv, dozvolyt poriad z ekonomiieiu syrovyny rozrobyty tekhnolohiiu kombikormiv, zbahachenykh komponentamy, zdatnymy poviazuvaty ta vyvodyty z orhanizmu tvaryn toksychni spoluky ta elementy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпектиновмсна сировинаuk
dc.subjectpektynovmsna syrovynauk
dc.subjectкормове борошноuk
dc.subjectkormove boroshnouk
dc.subjectкошикиuk
dc.subjectkoshykyuk
dc.subjectстеблаuk
dc.subjectsteblauk
dc.subjectпоживністьuk
dc.subjectpozhyvnistuk
dc.subjectдоцільністьuk
dc.subjectdotsilnistuk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectkombikormuk
dc.subjectвідходиuk
dc.subjectvidkhodyuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва комбікормів з використанням пектиновмісної сировиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kombikormiv z vykorystanniam pektynovmisnoi syrovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кретова_Л.Ю..pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.