Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5778
Назва: Удосконалення технології відгодівлі молодняку кролів у фермерському господарстві «Козерог» Магдалинівського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vidhodivli molodniaku kroliv u fermerskomu hospodarstvi «Kozeroh» Mahdalynivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Литвиненко, Марк Сергійович
Lytvynenko, Mark Serhiiovych
Ключові слова: комбікорм для кролів
kombikorm dlia kroliv
кролівництво
krolivnytstvo
удосконалення технології відгодівлі молодняку
udoskonalennia tekhnolohii vidhodivli molodniaku
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Литвиненко М. С. Удосконалення технології відгодівлі молодняку кролів у фермерському господарстві «Козерог» Магдалинівського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Литвиненко Марк Сергійович ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 68 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5778.
Короткий огляд (реферат): Метою виконання дипломної роботи було удосконалення технології відгодівлі молодняку кролів за згодовування універсального комбікорму для молодняку кролів, в якому міститься 16 % сирого протеїну і 17,5 % сирої клітковини у фермерському господарстві „Козерог” Магдалинівського району Дніпропетровської області. Metoiu vykonannia dyplomnoi roboty bulo udoskonalennia tekhnolohii vidhodivli molodniaku kroliv za zghodovuvannia universalnoho kombikormu dlia molodniaku kroliv, v yakomu mistytsia 16 % syroho proteinu i 17,5 % syroi klitkovyny u fermerskomu hospodarstvi „Kozeroh” Mahdalynivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5778
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Литвиненко М.С..pdf881,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.