Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5781
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛяшенко, Ангеліна Вікторівна-
dc.contributor.authorLiashenko, Anhelina Viktorivna-
dc.date.accessioned2022-03-16T19:56:12Z-
dc.date.available2022-03-16T19:56:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛяшенко А. В. Удосконалення технології виробництва молока в фермерському господарстві «Сатиренко М. М.» Павлоградського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Ляшенко Ангеліна Вікторівна ; наук. керівник Калиниченко О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 84 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5781.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5781-
dc.description.abstractМетою досліджень було обґрунтування ефективності типів годівлі корів в період сухостою для підвищення подальшої їх молочної продуктивності та відтворювальної здатності. Metoiu doslidzhen bulo obgruntuvannia efektyvnosti typiv hodivli koriv v period sukhostoiu dlia pidvyshchennia podalshoi yikh molochnoi produktyvnosti ta vidtvoriuvalnoi zdatnosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectвідтворювальна здатністьuk
dc.subjectvidtvoriuvalna zdatnistuk
dc.subjectкоровиuk
dc.subjectkorovyuk
dc.subjectгодівля корів в період сухостоюuk
dc.subjecthodivlia koriv v period sukhostoiuuk
dc.subjectмолочна продуктивністьuk
dc.subjectmolochna produktyvnistuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва молока в фермерському господарстві «Сатиренко М. М.» Павлоградського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva moloka v fermerskomu hospodarstvi «Satyrenko M. M.» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ляшенко А.В..pdf733,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.