Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5808
Назва: Удосконалення технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Надія" Дніпропетровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Nadiia" Dnipropetrovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Пономаренко, Аліна Вадимівна
Ponomarenko, Alina Vadymivna
Ключові слова: свинарство
svynarstvo
технології виробництва свинини
tekhnolohii vyrobnytstva svynyny
первинна переробка свиней
pervynna pererobka svynei
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Пономаренко А. В. Удосконалення технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Надія" Дніпропетровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Пономаренко Аліна Вадимівна ; наук. керівник Калиниченко О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 84 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5808.
Короткий огляд (реферат): Мета дипломної роботи полягала у вивченні та оптимізації технології виробництва та первинної переробки свиней в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Надія» Дніпропетровського району Дніпропетровської області. Meta dyplomnoi roboty poliahala u vyvchenni ta optymizatsii tekhnolohii vyrobnytstva ta pervynnoi pererobky svynei v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Nadiia» Dnipropetrovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5808
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пономаренко А.В..pdf657,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.