Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5825
Назва: | Удосконалення технології виробництва свинини в умовах фермерського господарства «Рада» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v umovakh fermerskoho hospodarstva «Rada» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Семенова, Анастасія Віталіївна Semenova, Anastasiia Vitaliivna |
Ключові слова: | відгодівля свиней vidhodivlia svynei свинарство svynarstvo оптимізація технології виробництва свинини optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny використання сорбенту «Клінотоксил» vykorystannia sorbentu «Klinotoksyl» |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Семенова А. В. Удосконалення технології виробництва свинини в умовах фермерського господарства «Рада» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Семенова Анастасія Віталіївна ; наук. керівник Рожков В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 85 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5825. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було запровадження оптимізації технології виробництва свинини в умовах фермерського господарства «Рада» Дніпровського району Дніпровської області. Metoiu roboty bulo zaprovadzhennia optymizatsii tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v umovakh fermerskoho hospodarstva «Rada» Dniprovskoho raionu Dniprovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5825 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Семенова А.В..pdf | 726,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.