Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5844
Назва: Обґрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ta pererobky kharchovykh yaiets kurei u pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Шурпік, Кирило Вадимович
Shurpik, Kyrylo Vadymovych
Ключові слова: цинк у раціонах птиці
tsynk u ratsionakh ptytsi
мікроелементи у раціонах птиці
mikroelementy u ratsionakh ptytsi
продуктивність птиці
produktyvnist ptytsi
годівля курей-несучок
hodivlia kurei-nesuchok
селен у раціонах птиці
selen u ratsionakh ptytsi
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Шурпік К. В. Обґрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шурпік Кирило Вадимович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 78 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5844.
Короткий огляд (реферат): Мета дипломної роботи полягала у визначенні ефективності використання у комбікормах несучок мікроелементів (селену та цинку) та їх вплив на продуктивність птиці, морфологічні та якісні показники яєць курей-несучок. Meta dyplomnoi roboty poliahala u vyznachenni efektyvnosti vykorystannia u kombikormakh nesuchok mikroelementiv (selenu ta tsynku) ta yikh vplyv na produktyvnist ptytsi, morfolohichni ta yakisni pokaznyky yaiets kurei-nesuchok.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5844
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шурпік К.В..pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.