Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5844
Назва: | Обґрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ta pererobky kharchovykh yaiets kurei u pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Шурпік, Кирило Вадимович Shurpik, Kyrylo Vadymovych |
Ключові слова: | цинк у раціонах птиці tsynk u ratsionakh ptytsi мікроелементи у раціонах птиці mikroelementy u ratsionakh ptytsi продуктивність птиці produktyvnist ptytsi годівля курей-несучок hodivlia kurei-nesuchok селен у раціонах птиці selen u ratsionakh ptytsi |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Шурпік К. В. Обґрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шурпік Кирило Вадимович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 78 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5844. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дипломної роботи полягала у визначенні ефективності використання у комбікормах несучок мікроелементів (селену та цинку) та їх вплив на продуктивність птиці, морфологічні та якісні показники яєць курей-несучок. Meta dyplomnoi roboty poliahala u vyznachenni efektyvnosti vykorystannia u kombikormakh nesuchok mikroelementiv (selenu ta tsynku) ta yikh vplyv na produktyvnist ptytsi, morfolohichni ta yakisni pokaznyky yaiets kurei-nesuchok. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5844 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шурпік К.В..pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.