Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5848
Назва: Обґрунтування конструктивних параметрів подрібнювача фуражного зерна
Інші назви: Obgruntuvannia konstruktyvnykh parametriv podribniuvacha furazhnoho zerna
Автори: Салогуб, Богдан Русланович
Salohub, Bohdan
Ключові слова: фуражне зерно
furazhne zerno
подрібнення
podribnennia
деки
deky
молоток
molotok
питома енергоємність
pytoma enerhoiemnist
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Салогуб Б. Р. Обґрунтування конструктивних параметрів подрібнювача фуражного зерна : магістр. дипломна робота : 208 Агроінженерія / Салогуб Богдан Русланович ; наук. керівник Дудін Володимир Юрійович ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. механізації виробничих процесів у тваринництві. – Дніпро, 2021. – 101 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5848
Короткий огляд (реферат): В роботі наведено огляд і аналіз подрібнювачів фуражного зерна і їх робочих органів, а також стан досліджень процесу подрібнення. У другому розділі описана конструктивно-технологічна схема нового подрібнювача фуражного зерна з комбінованими робочими органами, виявлено вплив фізико-механічних властивостей продукту і конструктивно-режимних і технологічних параметрів подрібнювача на питомі витрати енергії процесу подрібнення зерна. Третій розділ присвячено розробці програми та методики експериментальних досліджень та аналізу їх результатів. Проведено дослідження розробленої конструкції з точки зору охорони праці. Виконано економічне обґрунтування розробки. Зроблені висновки та складено список використаної літератури. V roboti navedeno ohliad i analiz podribniuvachiv furazhnoho zerna i yikh robochykh orhaniv, a takozh stan doslidzhen protsesu podribnennia. U druhomu rozdili opysana konstruktyvno-tekhnolohichna skhema novoho podribniuvacha furazhnoho zerna z kombinovanymy robochymy orhanamy, vyiavleno vplyv fizyko-mekhanichnykh vlastyvostei produktu i konstruktyvno-rezhymnykh i tekhnolohichnykh parametriv podribniuvacha na pytomi vytraty enerhii protsesu podribnennia zerna. Tretii rozdil prysviacheno rozrobtsi prohramy ta metodyky eksperymentalnykh doslidzhen ta analizu yikh rezultativ. Provedeno doslidzhennia rozroblenoi konstruktsii z tochky zoru okhorony pratsi. Vykonano ekonomichne obgruntuvannia rozrobky. Zrobleni vysnovky ta skladeno spysok vykorystanoi literatury.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5848
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Салогуб Б.Р..pdf5,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.