Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5987
Назва: Обмін білків та ферментативна активність у молодняку великої рогатої худоби за впливу міді
Інші назви: Obmin bilkiv ta fermentatyvna aktyvnist u molodniaku velykoi rohatoi khudoby za vplyvu midi
Автори: Милостива, Дар’я Федорівна
Mylostyva, Daria
Ключові слова: АЛаТ
ALaT
загальній білок
zahalnii bilok
фракції білка
fraktsii bilka
сульфат міді
sulfat midi
молодняк
molodniak
українська м’ясна порода
ukrainska miasna poroda
мікроелементи
mikroelementy
АСаТ
ASaT
Дата публікації: 2014
Видавництво: Дніпропетровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Милостива Д. Ф. Обмін білків та ферментативна активність у молодняку великої рогатої худоби за впливу міді / Д. Ф. Милостива // Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету / Дніпропетровський ДАЕУ. – 2014. – № 2(34). – С. 195-198. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5987.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що включення до раціонів молодняку української м’ясної породи неорганічної солі міді сприяє посиленню білоксинтезувальної функції печінки. Це знаходить відображення у підвищенні активності ферментів переамінування, підвищенні рівня загального білка в крові за рахунок глобулінових фракцій. Vstanovleno, shcho vkliuchennia do ratsioniv molodniaku ukrainskoi miasnoi porody neorhanichnoi soli midi spryiaie posylenniu biloksyntezuvalnoi funktsii pechinky. Tse znakhodyt vidobrazhennia u pidvyshchenni aktyvnosti fermentiv pereaminuvannia, pidvyshchenni rivnia zahalnoho bilka v krovi za rakhunok hlobulinovykh fraktsii.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/554
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5987
ISSN: 2310-0974
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
554-Article Text-1129-1-10-20150520.pdf412,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.