Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/599
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Масляєва, Ольга Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Maslyaeva, O.O. | - |
dc.contributor.author | Сітковська, Алла Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Sitkovska, A.O. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Микола Володимирович | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, M.V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-13T12:25:12Z | - |
dc.date.available | 2018-11-13T12:25:12Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Масляєва О. О. Аналіз та оцінка конкурентних переваг молокопереробного підприємства [Електронний ресурс] / О. О. Масляєва, А. О. Сітковська, М. В. Кравченко // Інфраструктура ринку. – 2017. – № 3. – С. 51-54. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/599 | uk |
dc.identifier.issn | 2519-2868 | - |
dc.identifier.uri | www.market-infr.od.ua/uk/3-2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/599 | - |
dc.description.abstract | Розвиток інтеграційних процесів у молокопереробному виробництві полягає в поступовому організаційному об’єднанні на паритетних засадах відокремлених різно профільних спеціалізованих виробництв з виробництва сировини, її зберігання, переробка і реалізація споживачам готової продукції, які функціонують в умовах суспільного поділу праці, в єдину інтегровану виробничо-правову структуру. У статті висвітлені теоретичні засади формування конкурентних переваг молокопереробних підприємств. Сформовано методичні підходи щодо управління конкурентоспроможності підприємств. Обґрунтовано організаційно-економічні заходи щодо підвищення конкурентних переваг молокопереробних підприємств. The development of integration processes in the dairy production is the gradual institutional unification on an equal footing separate various specialized industries for the production of raw materials, storage, processing and sale to consumers of finished products, which operate in a social division of labor, into a single, integrated production and the legal structure. The article deals with theoretical bases of formation of competitive advantages of dairy enterprises. Methodical approaches to management of competitiveness of enterprises. Grounded organizational and economic measures to increase competitive advantages of dairy enterprises. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | competitiveness | uk |
dc.subject | методичні підходи | uk |
dc.subject | methodological approaches | uk |
dc.subject | молокопереробне підприємство | uk |
dc.subject | milk processing enterprises | uk |
dc.subject | інтегровані системи | uk |
dc.subject | integrated system | uk |
dc.title | Аналіз та оцінка конкурентних переваг молокопереробного підприємства | uk |
dc.title.alternative | The analysis and assessment of competitive advantages of dairy enterprises annotation | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 240,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.