Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6063
Назва: Вплив окремих елементів технології вирощування на формування врожайності гороху в умовах фермерського господарства «Лан-г» Полтавського району Полтавської області
Інші назви: Vplyv okremykh elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia na formuvannia vrozhainosti horokhu v umovakh fermerskoho hospodarstva «Lan-h» Poltavskoho raionu Poltavskoi oblasti
Автори: Гринь, Сергій Миколайович
Hryn, Serhii Mykolaiovych
Ключові слова: горох
horokh
сорти
sorty
норма висіву
norma vysivu
урожайність
urozhainist
охорона праці
okhorona pratsi
економічна ефективність
ekonomichna efektyvnist
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Гринь С. М. Вплив окремих елементів технології вирощування на формування врожайності гороху в умовах фермерського господарства «Лан-г» Полтавського району Полтавської області : магістер. дипломна робота : 201, Агрономія / Сергій Миколайович Гринь ; наук. кер. Н. Л. Ноздріна / Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2022. – 56 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6063
Короткий огляд (реферат): За результатами досліджень розроблено та запропоновано висівати різні сорти гороху посівного, що дозволяє отримувати врожайність сортів Отаман, Астронавт та Профіт до 4,35 т/га із застосуванням норми висіву 1,2 млн. схожих насінин на 1 гектар. Za rezultatamy doslidzhen rozrobleno ta zaproponovano vysivaty rizni sorty horokhu posivnoho, shcho dozvoliaie otrymuvaty vrozhainist sortiv Otaman, Astronavt ta Profit do 4,35 t/ha iz zastosuvanniam normy vysivu 1,2 mln. skhozhykh nasinyn na 1 hektar.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6063
Розташовується у зібраннях:Кафедра рослинництва . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гринь С.М..pdf353,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.