Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6215
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖданова, Ірина Олегівна-
dc.contributor.authorZhdanova, Iryna Olehivna-
dc.date.accessioned2022-05-11T12:32:28Z-
dc.date.available2022-05-11T12:32:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЖданова І. О. Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів подрібнювача стеблових кормів : магістер. дипломна робота : 208, Агроінженерія / Ірина Олегівна Жданова ; наук. кер. В. В. Івлєв ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. механізації виробничих процесів у тваринництві. – Дніпро, 2022. – 100 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6215uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6215-
dc.description.abstractМетою роботи є підвищення ефективності подрібнення стеблових кормів шляхом обґрунтування параметрів процесу роботи і конструкції подрібнювача стеблових кормів. Metoiu roboty ye pidvyshchennia efektyvnosti podribnennia steblovykh kormiv shliakhom obgruntuvannia parametriv protsesu roboty i konstruktsii podribniuvacha steblovykh kormiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкормuk
dc.subjectkormuk
dc.subjectсіноuk
dc.subjectsinouk
dc.subjectподрібненняuk
dc.subjectpodribnenniauk
dc.subjectсегментuk
dc.subjectsehmentuk
dc.subjectрізанняuk
dc.subjectrizanniauk
dc.subjectпотужністьuk
dc.subjectpotuzhnistuk
dc.subjectенергоємністьuk
dc.subjectenerhoiemnistuk
dc.titleОбґрунтування конструктивно-технологічних параметрів подрібнювача стеблових кормівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia konstruktyvno-tekhnolohichnykh parametriv podribniuvacha steblovykh kormivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жданова І.О..pdf5,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.