Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6304
Назва: Оптимізація технології виробництва курячих яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Марганецька Птахофабрика» Нікопольського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva kuriachykh yaiets v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Marhanetska Ptakhofabryka» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Гончар, А. Ю.
Honchar, A. Yu.
Ключові слова: зерна сорго у комікормах
zerna sorho u komikormakh
годівля курей-несучок
hodivlia kurei-nesuchok
підвищення яєчної продуктивності
pidvyshchennia yaiechnoi produktyvnosti
комбікорми для птиці
kombikormy dlia ptytsi
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Гончар А. Ю. Оптимізація технології виробництва курячих яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Марганецька Птахофабрика» Нікопольського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Гончар А. Ю. ; наук. керівник Мусіч О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2022. – 52 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6304.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було визначення ефективного використання зерна сорго замість зерна кукурудзи у складі комбікорму в годівлі курей-несучок для підвищення яєчної продуктивності. Metoiu doslidzhen bulo vyznachennia efektyvnoho vykorystannia zerna sorho zamist zerna kukurudzy u skladi kombikormu v hodivli kurei-nesuchok dlia pidvyshchennia yaiechnoi produktyvnosti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6304
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гончар А.Ю..pdf478,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.