Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6481
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорб, Анастасія Іванівна-
dc.contributor.authorHorb, Anastasiia Ivanivna-
dc.date.accessioned2022-08-09T09:08:07Z-
dc.date.available2022-08-09T09:08:07Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГорб А. І. Удосконалення технології виробництва харчових яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпропетровська» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Горб Анастасія Іванівна ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 61 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6481.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6481-
dc.description.abstractМетою дипломною роботи було вивчення ефективності використання вітатону в складі комбікормів для товарного стада курей-несучок кросу “Ломанн ЛСЛ-Класік”. Metoiu dyplomnoiu roboty bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia vitatonu v skladi kombikormiv dlia tovarnoho stada kurei-nesuchok krosu “Lomann LSL-Klasik”.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectнесучість курейuk
dc.subjectnesuchist kureiuk
dc.subjectптахопідприємстваuk
dc.subjectptakhopidpryiemstvauk
dc.subjectвиробництво харчових яєцьuk
dc.subjectvyrobnytstvo kharchovykh yaietsuk
dc.subject«Вітатон»uk
dc.subject«Vitaton»uk
dc.titleУдосконалення технології виробництва харчових яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпропетровська» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh yaiets v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma Dnipropetrovska» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Горб А.І..pdf584,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.