Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6484
Назва: Оптимізація технології годівлі курей-несучек в приватній виробничій фірмі «Агроцентр» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii hodivli kurei-nesuchek v pryvatnii vyrobnychii firmi «Ahrotsentr» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Заремба, Максим Олександрович
Zaremba, Maksym Oleksandrovych
Ключові слова: якісні показники яєць
yakisni pokaznyky yaiets
кури-несучки
kury-nesuchky
технології утримання птиці
tekhnolohii utrymannia ptytsi
комбікорми для курей-несучок
kombikormy dlia kurei-nesuchok
кормові добавки
kormovi dobavky
продуктивні якості
produktyvni yakosti
перетравність поживних речовин
peretravnist pozhyvnykh rechovyn
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Заремба М. О. Оптимізація технології годівлі курей-несучек в приватній виробничій фірмі «Агроцентр» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Заремба Максим Олександрович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 61 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6484.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було встановити вплив різної кількості біологічно-активних добавок на продуктивні та обмінні процеси курей-несучок. Metoiu doslidzhen bulo vstanovyty vplyv riznoi kilkosti biolohichno-aktyvnykh dobavok na produktyvni ta obminni protsesy kurei-nesuchok.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6484
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Заремба М.О..pdf592,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.