Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6492
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМурчич, Владислав Миколайович-
dc.contributor.authorMurchych, Vladyslav Mykolaiovych-
dc.date.accessioned2022-08-09T18:34:54Z-
dc.date.available2022-08-09T18:34:54Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМурчич В. М. Сезонні зміни якості молока в товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» місто Павлоград : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Мурчич Владислав Миколайович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 69 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6492.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6492-
dc.description.abstractМетою дипломної роботи був аналіз сезонних змін якості молока та пошук шляхів удосконалення технології виробництва молока УВТ в товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» м. Павлоград Дніпропетровської області. Metoiu dyplomnoi roboty buv analiz sezonnykh zmin yakosti moloka ta poshuk shliakhiv udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva moloka UVT v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochnyi Dim» m. Pavlohrad Dnipropetrovskoi oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectсезонні зміни якісних показників заготівельного молокаuk
dc.subjectsezonni zminy yakisnykh pokaznykiv zahotivelnoho molokauk
dc.subjectаналіз сезонних змін якості молокаuk
dc.subjectanaliz sezonnykh zmin yakosti molokauk
dc.subjectтехнології виробництва молочної продукціїuk
dc.subjecttekhnolohii vyrobnytstva molochnoi produktsiiuk
dc.titleСезонні зміни якості молока в товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» місто Павлоградuk
dc.title.alternativeSezonni zminy yakosti moloka v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochnyi Dim» misto Pavlohraduk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мурчич В.М..pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.