Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6494
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНечай, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorNechai, Halyna Anatoliivna-
dc.date.accessioned2022-08-09T19:06:03Z-
dc.date.available2022-08-09T19:06:03Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationНечай Г. А. Оптимізація технології виробництва молока в фермерському господарстві «Агрофірма Чумак» Кам’янського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Нечай Галина Анатоліївна ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 63 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6494.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6494-
dc.description.abstractМетою проведених досліджень було вивчити в умовах фермерського господарства «Агрофірма Чумак» Кам’янського району Дніпропетровської області ефективність використання сорбенту «Токсисорб» в раціонах дійних корів, складених з кормів місцевого виробництва, для підвищення молочної продуктивності та якості молока. Metoiu provedenykh doslidzhen bulo vyvchyty v umovakh fermerskoho hospodarstva «Ahrofirma Chumak» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti efektyvnist vykorystannia sorbentu «Toksysorb» v ratsionakh diinykh koriv, skladenykh z kormiv mistsevoho vyrobnytstva, dlia pidvyshchennia molochnoi produktyvnosti ta yakosti moloka.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectраціони дійних корівuk
dc.subjectratsiony diinykh korivuk
dc.subjectвикористання сорбенту «Токсисорб»uk
dc.subjectvykorystannia sorbentu «Toksysorb»uk
dc.subjectвідтворювальні якості корівuk
dc.subjectvidtvoriuvalni yakosti korivuk
dc.subjectефективність згодовування сорбентуuk
dc.subjectefektyvnist zghodovuvannia sorbentuuk
dc.titleОптимізація технології виробництва молока в фермерському господарстві «Агрофірма Чумак» Кам’янського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOptymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka v fermerskomu hospodarstvi «Ahrofirma Chumak» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нечай Г.А..pdf552,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.