Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6500
Назва: Ефективність використання «Лактіну» в годівлі бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області
Інші назви: Efektyvnist vykorystannia «Laktinu» v hodivli broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ptakhokompleks Dniprovskyi» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Пінчук, Валерій Віталійович
Pinchuk, Valerii Vitaliiovych
Ключові слова: технології вирощування бройлерів
tekhnolohii vyroshchuvannia broileriv
раціони бройлерів
ratsiony broileriv
біологічно активна добавка “Лактін”
biolohichno aktyvna dobavka “Laktin”
продуктивність курчат-бройлерів
produktyvnist kurchat-broileriv
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Пінчук В. В. Ефективність використання «Лактіну» в годівлі бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Пінчук Валерій Віталійович ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2022. – 56 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6500.
Короткий огляд (реферат): Метою проведення експерименту було вивчення та встановлення ефективності згодовування у раціонах бройлерів біологічно активної добавки “Лактін”. Metoiu provedennia eksperymentu bulo vyvchennia ta vstanovlennia efektyvnosti zghodovuvannia u ratsionakh broileriv biolohichno aktyvnoi dobavky “Laktin”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6500
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пінчук В.В..pdf581,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.