Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6501
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПорох, Валерія Ігорівна-
dc.contributor.authorPorokh, Valeriia Ihorivna-
dc.date.accessioned2022-08-11T14:16:51Z-
dc.date.available2022-08-11T14:16:51Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПорох В. І. Оптимізація технології виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроінд» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Порох Валерія Ігорівна ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 58 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6501.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6501-
dc.description.abstractМетою роботи було дослідити показники якості та безпечності м’яса свиней при застосування у годівлі молодняку свиней ВМД. Metoiu roboty bulo doslidyty pokaznyky yakosti ta bezpechnosti miasa svynei pry zastosuvannia u hodivli molodniaku svynei VMD.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectтоксико-біологічна оцінкаuk
dc.subjecttoksyko-biolohichna otsinkauk
dc.subjectтехнології утримання та годівлі молодняку свинейuk
dc.subjecttekhnolohii utrymannia ta hodivli molodniaku svyneiuk
dc.subjectпродуктивні якості свинейuk
dc.subjectproduktyvni yakosti svyneiuk
dc.subjectморфологічні та біохімічні показники кровіuk
dc.subjectmorfolohichni ta biokhimichni pokaznyky kroviuk
dc.subjectмікробіологічні показникиuk
dc.subjectmikrobiolohichni pokaznykyuk
dc.titleОптимізація технології виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроінд» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOptymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahroind» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Порох В.І..pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.