Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6501
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Порох, Валерія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Porokh, Valeriia Ihorivna | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-11T14:16:51Z | - |
dc.date.available | 2022-08-11T14:16:51Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Порох В. І. Оптимізація технології виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроінд» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Порох Валерія Ігорівна ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 58 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6501. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6501 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи було дослідити показники якості та безпечності м’яса свиней при застосування у годівлі молодняку свиней ВМД. Metoiu roboty bulo doslidyty pokaznyky yakosti ta bezpechnosti miasa svynei pry zastosuvannia u hodivli molodniaku svynei VMD. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | токсико-біологічна оцінка | uk |
dc.subject | toksyko-biolohichna otsinka | uk |
dc.subject | технології утримання та годівлі молодняку свиней | uk |
dc.subject | tekhnolohii utrymannia ta hodivli molodniaku svynei | uk |
dc.subject | продуктивні якості свиней | uk |
dc.subject | produktyvni yakosti svynei | uk |
dc.subject | морфологічні та біохімічні показники крові | uk |
dc.subject | morfolohichni ta biokhimichni pokaznyky krovi | uk |
dc.subject | мікробіологічні показники | uk |
dc.subject | mikrobiolohichni pokaznyky | uk |
dc.title | Оптимізація технології виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроінд» Дніпровського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahroind» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Порох В.І..pdf | 1,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.