Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6505
Назва: | Оптимізація технології виробництва молока корів в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро-Н» Кам’янського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka koriv v silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipro-N» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Сайродінова, Валерія Валеріївна Sairodinova, Valeriia Valeriivna |
Ключові слова: | дійні корови diini korovy ферментно-пробіотичний препарат «Целобактерин» fermentno-probiotychnyi preparat «Tselobakteryn» молочна продуктивність корів molochna produktyvnist koriv якість молока yakist moloka годівля корів hodivlia koriv |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Сайродінова В. В. Оптимізація технології виробництва молока корів в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро-Н» Кам’янського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Сайродінова Валерія Валеріївна ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 61 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6505. |
Короткий огляд (реферат): | Практичне значення роботи в тому, що експериментально доведено економічну доцільність використання препарату «Целобактерин», виявлено додаткові резерви підвищення молочної продуктивності корів, якісних показників та властивостей молока. Praktychne znachennia roboty v tomu, shcho eksperymentalno dovedeno ekonomichnu dotsilnist vykorystannia preparatu «Tselobakteryn», vyiavleno dodatkovi rezervy pidvyshchennia molochnoi produktyvnosti koriv, yakisnykh pokaznykiv ta vlastyvostei moloka. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6505 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сайродінова В.В..pdf | 513,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.