Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6506
Назва: | Оптимізація технології виробництва продуктів вівчарства в фермерському господарстві «Балак В.Е.» Павлоградського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv vivcharstva v fermerskomu hospodarstvi «Balak V.E.» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Семиряка, Оксана Анатоліївна Semyriaka, Oksana Anatoliivna |
Ключові слова: | продуктивність і якість баранини produktyvnist i yakist baranyny раціони молодняку овець ratsiony molodniaku ovets вівці породи Придніпровська м’ясна vivtsi porody Prydniprovska miasna продуктивні ознаки овець produktyvni oznaky ovets |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Семиряка О. А. Оптимізація технології виробництва продуктів вівчарства в фермерському господарстві «Балак В.Е.» Павлоградського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Семиряка Оксана Анатоліївна ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 60 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6506. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було вивчення ефективності використання екструдованих зерносумішей з додаванням сухої пивної дробини в раціонах молодняку овець породи Придніпровська м’ясна і їх вплив на продуктивність і якість баранини в ФГ «Балак В.Е.» Павлоградського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia ekstrudovanykh zernosumishei z dodavanniam sukhoi pyvnoi drobyny v ratsionakh molodniaku ovets porody Prydniprovska miasna i yikh vplyv na produktyvnist i yakist baranyny v FH «Balak V.E.» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6506 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Семиряка О.А..pdf | 621,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.