Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6506
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСемиряка, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorSemyriaka, Oksana Anatoliivna-
dc.date.accessioned2022-08-12T19:54:59Z-
dc.date.available2022-08-12T19:54:59Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСемиряка О. А. Оптимізація технології виробництва продуктів вівчарства в фермерському господарстві «Балак В.Е.» Павлоградського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Семиряка Оксана Анатоліївна ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 60 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6506.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6506-
dc.description.abstractМетою досліджень було вивчення ефективності використання екструдованих зерносумішей з додаванням сухої пивної дробини в раціонах молодняку овець породи Придніпровська м’ясна і їх вплив на продуктивність і якість баранини в ФГ «Балак В.Е.» Павлоградського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia ekstrudovanykh zernosumishei z dodavanniam sukhoi pyvnoi drobyny v ratsionakh molodniaku ovets porody Prydniprovska miasna i yikh vplyv na produktyvnist i yakist baranyny v FH «Balak V.E.» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectпродуктивність і якість бараниниuk
dc.subjectproduktyvnist i yakist baranynyuk
dc.subjectраціони молодняку овецьuk
dc.subjectratsiony molodniaku ovetsuk
dc.subjectвівці породи Придніпровська м’яснаuk
dc.subjectvivtsi porody Prydniprovska miasnauk
dc.subjectпродуктивні ознаки овецьuk
dc.subjectproduktyvni oznaky ovetsuk
dc.titleОптимізація технології виробництва продуктів вівчарства в фермерському господарстві «Балак В.Е.» Павлоградського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOptymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv vivcharstva v fermerskomu hospodarstvi «Balak V.E.» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Семиряка О.А..pdf621,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.