Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6506
Назва: Оптимізація технології виробництва продуктів вівчарства в фермерському господарстві «Балак В.Е.» Павлоградського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv vivcharstva v fermerskomu hospodarstvi «Balak V.E.» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Семиряка, Оксана Анатоліївна
Semyriaka, Oksana Anatoliivna
Ключові слова: продуктивність і якість баранини
produktyvnist i yakist baranyny
раціони молодняку овець
ratsiony molodniaku ovets
вівці породи Придніпровська м’ясна
vivtsi porody Prydniprovska miasna
продуктивні ознаки овець
produktyvni oznaky ovets
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Семиряка О. А. Оптимізація технології виробництва продуктів вівчарства в фермерському господарстві «Балак В.Е.» Павлоградського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Семиряка Оксана Анатоліївна ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 60 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6506.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було вивчення ефективності використання екструдованих зерносумішей з додаванням сухої пивної дробини в раціонах молодняку овець породи Придніпровська м’ясна і їх вплив на продуктивність і якість баранини в ФГ «Балак В.Е.» Павлоградського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia ekstrudovanykh zernosumishei z dodavanniam sukhoi pyvnoi drobyny v ratsionakh molodniaku ovets porody Prydniprovska miasna i yikh vplyv na produktyvnist i yakist baranyny v FH «Balak V.E.» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6506
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Семиряка О.А..pdf621,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.