Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6508
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШинкаренко, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorShynkarenko, Roman Volodymyrovych-
dc.date.accessioned2022-08-12T20:31:14Z-
dc.date.available2022-08-12T20:31:14Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШинкаренко Р. В. Оптимізація годівлі молодняку гусей в товаристві з обмеженою відповідальності “Племптахокомбінат “Запорізький” Пологівського району Запорізької області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шинкаренко Роман Володимирович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 64 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6508.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6508-
dc.description.abstractМетою роботи було вивчення продуктивності гусей при використанні кормової добавки “Біо-Сорб-С”. Metoiu roboty bulo vyvchennia produktyvnosti husei pry vykorystanni kormovoi dobavky “Bio-Sorb-S”.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectкормової добавки “Біо-Сорб-С”uk
dc.subjectkormovoi dobavky “Bio-Sorb-S”uk
dc.subjectпродуктивні якостіuk
dc.subjectproduktyvni yakostiuk
dc.subjectперетравність поживних речовинuk
dc.subjectperetravnist pozhyvnykh rechovynuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectorhanoleptychni pokaznykyuk
dc.subjectдинаміка живої маси гусят-бройлерівuk
dc.subjectdynamika zhyvoi masy husiat-broilerivuk
dc.titleОптимізація годівлі молодняку гусей в товаристві з обмеженою відповідальності “Племптахокомбінат “Запорізький” Пологівського району Запорізької областіuk
dc.title.alternativeOptymizatsiia hodivli molodniaku husei v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnosti “Plemptakhokombinat “Zaporizkyi” Polohivskoho raionu Zaporizkoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шинкаренко Р.В..pdf651,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.