Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6510
Назва: Удосконалення технології виробництва продукції вівчарства в приватного підприємця «Перемога АВК» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva produktsii vivcharstva v pryvatnoho pidpryiemtsia «Peremoha AVK» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Шлянін, Дмитро Євгенович
Shlianin, Dmytro Yevhenovych
Ключові слова: збереження молодняку овець
zberezhennia molodniaku ovets
схрещування вівцематок
skhreshchuvannia vivtsematok
умови годівлі овець
umovy hodivli ovets
утримання овець
utrymannia ovets
продуктивні якості овець
produktyvni yakosti ovets
відтворювальна здатність маток овець
vidtvoriuvalna zdatnist matok ovets
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Шлянін Д. Є. Удосконалення технології виробництва продукції вівчарства в приватного підприємця «Перемога АВК» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шлянін Дмитро Євгенович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 62 с. – Режим доступу : ttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6510.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи була оцінка результативності схрещування вівцематок породи Придніпровська м’ясна з баранами породи мериноленд, а також оцінка продуктивних якостей та біологічних особливостей отриманих помісей першого покоління в умовах ПП «Перемога АВК» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu roboty bula otsinka rezultatyvnosti skhreshchuvannia vivtsematok porody Prydniprovska miasna z baranamy porody merynolend, a takozh otsinka produktyvnykh yakostei ta biolohichnykh osoblyvostei otrymanykh pomisei pershoho pokolinnia v umovakh PP «Peremoha AVK» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6510
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шлянін Д.Є..pdf556,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.