Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6598
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лєщова, Марина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Lieshchova, M. O. | - |
dc.contributor.author | Lieshchova, M. А. | - |
dc.contributor.author | Lieshchova, M. | - |
dc.contributor.author | Lieshchova, Maryna | - |
dc.contributor.author | Lieshchova, Marina | - |
dc.contributor.author | Строценко, І. В. | - |
dc.contributor.author | Strotsenko, I. V. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-08T11:08:42Z | - |
dc.date.available | 2022-09-08T11:08:42Z | - |
dc.date.issued | 2022-06 | - |
dc.identifier.citation | Лєщова М. О. Мікроструктурне дослідження свинини, що реалізується на ринках Дніпропетровської області / М. О. Лєщова, І. В. Строценко // Ветеринарна медицина: сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та продовольчої безпеки: Всеукраїн. наук.-практ. інтернет-конф. ( Житомир, 9-10 черв. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир, 2022. – С. 58-60. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6598. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6598 | - |
dc.description | Лєщова Марина Олексіївна http://orcid.org/0000-0002-4251-4152 | uk |
dc.description.abstract | За допомогою мікроструктурного методу можна встановити свіжість, стадію дозрівання та ознаки замороження м’яса, а також визначити відсоткове співвідношення окремих тканин з яких воно побудовано. На Петриківському ринку реалізується свіже, незаморожене, переважно дозріле м’ясо. Za dopomohoiu mikrostrukturnoho metodu mozhna vstanovyty svizhist, stadiiu dozrivannia ta oznaky zamorozhennia miasa, a takozh vyznachyty vidsotkove spivvidnoshennia okremykh tkanyn z yakykh vono pobudovano. Na Petrykivskomu rynku realizuietsia svizhe, nezamorozhene, perevazhno dozrile miaso. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Поліський нац. ун-т | uk |
dc.subject | мікроструктурне дослідження м’яса | uk |
dc.subject | mikrostrukturne doslidzhennia miasa | uk |
dc.subject | м’ясо | uk |
dc.subject | miaso | uk |
dc.subject | дослідження свинини | uk |
dc.subject | doslidzhennia svynyny | uk |
dc.title | Мікроструктурне дослідження свинини, що реалізується на ринках Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Mikrostrukturne doslidzhennia svynyny, shcho realizuietsia na rynkakh Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник 09-10.06.2022-58-60.pdf | 339,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.