Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6598
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛєщова, Марина Олексіївна-
dc.contributor.authorLieshchova, M. O.-
dc.contributor.authorLieshchova, M. А.-
dc.contributor.authorLieshchova, M.-
dc.contributor.authorLieshchova, Maryna-
dc.contributor.authorLieshchova, Marina-
dc.contributor.authorСтроценко, І. В.-
dc.contributor.authorStrotsenko, I. V.-
dc.date.accessioned2022-09-08T11:08:42Z-
dc.date.available2022-09-08T11:08:42Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationЛєщова М. О. Мікроструктурне дослідження свинини, що реалізується на ринках Дніпропетровської області / М. О. Лєщова, І. В. Строценко // Ветеринарна медицина: сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та продовольчої безпеки: Всеукраїн. наук.-практ. інтернет-конф. ( Житомир, 9-10 черв. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир, 2022. – С. 58-60. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6598.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6598-
dc.descriptionЛєщова Марина Олексіївна http://orcid.org/0000-0002-4251-4152uk
dc.description.abstractЗа допомогою мікроструктурного методу можна встановити свіжість, стадію дозрівання та ознаки замороження м’яса, а також визначити відсоткове співвідношення окремих тканин з яких воно побудовано. На Петриківському ринку реалізується свіже, незаморожене, переважно дозріле м’ясо. Za dopomohoiu mikrostrukturnoho metodu mozhna vstanovyty svizhist, stadiiu dozrivannia ta oznaky zamorozhennia miasa, a takozh vyznachyty vidsotkove spivvidnoshennia okremykh tkanyn z yakykh vono pobudovano. Na Petrykivskomu rynku realizuietsia svizhe, nezamorozhene, perevazhno dozrile miaso.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПоліський нац. ун-тuk
dc.subjectмікроструктурне дослідження м’ясаuk
dc.subjectmikrostrukturne doslidzhennia miasauk
dc.subjectм’ясоuk
dc.subjectmiasouk
dc.subjectдослідження свининиuk
dc.subjectdoslidzhennia svynynyuk
dc.titleМікроструктурне дослідження свинини, що реалізується на ринках Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeMikrostrukturne doslidzhennia svynyny, shcho realizuietsia na rynkakh Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 09-10.06.2022-58-60.pdf339,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.