Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6847
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гезь, Яна Василівна | - |
dc.contributor.author | Hez, Yana Vasylivna | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-07T11:22:50Z | - |
dc.date.available | 2022-11-07T11:22:50Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Гезь Я.В. Використання диспергованого зерна амаранту для виробництва пшеничного хліба / Я. В. Гезь ; наук. кер. : С. Ю. Миколенко // Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». – К.: НУХТ, 2021. – С. 52 - 53. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6847 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6847 | - |
dc.description.abstract | Пшеничне борошно і пшеничні хлібобулочні вироби характеризуються незначним вмістом есенціальних макро- і мікроелементів, харчових волокон, багатих на фруктани, та несбалансовані за амінокислотним складом, збідненим на лізин. Приймаючи до уваги такі актуальні аспекти сьогодення як зменшення втрат ресурсів вздовж продовольчого ланцюга і зростання потреб споживачів у функціональних харчових продуктах, актуальним є забезпечення хлібобулочних виробів білками високої якості, зокрема, використовуючи продукти переробки зерна амаранту. Pshenychne boroshno i pshenychni khlibobulochni vyroby kharakteryzuiutsia neznachnym vmistom esentsialnykh makro- i mikroelementiv, kharchovykh volokon, bahatykh na fruktany, ta nesbalansovani za aminokyslotnym skladom, zbidnenym na lizyn. Pryimaiuchy do uvahy taki aktualni aspekty sohodennia yak zmenshennia vtrat resursiv vzdovzh prodovolchoho lantsiuha i zrostannia potreb spozhyvachiv u funktsionalnykh kharchovykh produktakh, aktualnym ye zabezpechennia khlibobulochnykh vyrobiv bilkamy vysokoi yakosti, zokrema, vykorystovuiuchy produkty pererobky zerna amarantu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | uk |
dc.subject | амарант | uk |
dc.subject | amarant | uk |
dc.subject | дисперговане зерно | uk |
dc.subject | dysperhovane zerno | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.title | Використання диспергованого зерна амаранту для виробництва пшеничного хліба | uk |
dc.title.alternative | Vykorystannia dysperhovanoho zerna amarantu dlia vyrobnytstva pshenychnoho khliba | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 1,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.