Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6877
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБоровик, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorBorovic, Irina-
dc.contributor.authorBorovik, Irina-
dc.contributor.authorBorovik, I.-
dc.contributor.authorBorovik, I. V.-
dc.contributor.authorBorovuk, I. V.-
dc.contributor.authorBorovik, Iryna-
dc.contributor.authorЗажарська, Надія Миколаївна-
dc.contributor.authorZazharska, Nadiia-
dc.contributor.authorZazharska, N. M.-
dc.contributor.authorZazharska, N.-
dc.contributor.authorZazhars’ka, N. M.-
dc.contributor.authorZazharskaya, N. N.-
dc.contributor.authorZazharskaya, N.-
dc.contributor.authorZazharska, N. N.-
dc.date.accessioned2022-11-23T10:58:43Z-
dc.date.available2022-11-23T10:58:43Z-
dc.date.issued2022-10-
dc.identifier.citationБоровик І. В. Актуальність діагностики Listeria spp. у харчових продуктах / І. В. Боровик, Н. М. Зажарська // Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти : Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 35-річчю заснування факультету ветеринарної медицини ( Житомир, 12-13 жовт. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир, 2022. – С. 325-328. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6877.uk
dc.identifier.urihttps://polissiauniver.edu.ua/wp-content/uploads/2022/11/%D0%97%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%8C-%D0%B4%D0%BE-35-%D1%80%D1%96%D1%87%D1%87%D1%8F-%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D0%B5%D1%82%D1%83-%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%97-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B8.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6877-
dc.descriptionБоровик Ірина Володимирівна https://orcid.org/0000-0001-5958-8396 Зажарська Надія Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-8328-6440uk
dc.description.abstractНажаль, відсутність суворого контролю за безпечністю продукції призводить до розповсюдження патогену. Також суттєвою проблемою є відсутність нормування та моніторингу збудників харчових токсикоінфекцій. Запорукою благополуччя є не лише сучасна лабораторна діагностика збудників у харчових продуктів, а й контроль за санітарним станом підприємств. З метою недопущення в торгівельну мережу небезпечної продукції рекомендуємо своєчасне проведення додаткового санітарного контролю на виробництві. Nazhal, vidsutnist suvoroho kontroliu za bezpechnistiu produktsii pryzvodyt do rozpovsiudzhennia patohenu. Takozh suttievoiu problemoiu ye vidsutnist normuvannia ta monitorynhu zbudnykiv kharchovykh toksykoinfektsii. Zaporukoiu blahopoluchchia ye ne lyshe suchasna laboratorna diahnostyka zbudnykiv u kharchovykh produktiv, a y kontrol za sanitarnym stanom pidpryiemstv. Z metoiu nedopushchennia v torhivelnu merezhu nebezpechnoi produktsii rekomenduiemo svoiechasne provedennia dodatkovoho sanitarnoho kontroliu na vyrobnytstvi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПоліський нац. ун-тuk
dc.subjectListeria monocytogenesuk
dc.subjectListeria monocytogenesuk
dc.subjectтоксикоінфекціїuk
dc.subjecttoksykoinfektsiiuk
dc.subjectбезпечне харчуванняuk
dc.subjectbezpechne kharchuvanniauk
dc.subjectякісна продукціяuk
dc.subjectyakisna produktsiiauk
dc.subjectбактеріологічні дослідженняuk
dc.subjectbakteriolohichni doslidzhenniauk
dc.titleАктуальність діагностики Listeria spp. у харчових продуктахuk
dc.title.alternativeAktualnist diahnostyky Listeria spp. u kharchovykh produktakhuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Публікації аспірантів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_праць_до_35_річчя_факультету-325-328.pdf160,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.