Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6901
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зажарський, Володимир Володимирович | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, Vladymyr | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Zazharskyi, Vladymyr | - |
dc.contributor.author | Zazharskyi, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, V. | - |
dc.contributor.author | Zazharskyi, V. | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, Volodymyr V. | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, V. V. | - |
dc.contributor.author | Zazharskyi, V. V. | - |
dc.contributor.author | Zazharsky, V. V. | - |
dc.contributor.author | Яговкіна, А. | - |
dc.contributor.author | Yahovkina, A. | - |
dc.contributor.author | Давиденко, Павло Олександрович | - |
dc.contributor.author | Davydenko, Pavel | - |
dc.contributor.author | Davydenko, Pavlo | - |
dc.contributor.author | Davydenko, P. O. | - |
dc.contributor.author | Davydenko, P. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-03T16:57:50Z | - |
dc.date.available | 2022-12-03T16:57:50Z | - |
dc.date.issued | 2022-11 | - |
dc.identifier.citation | Зажарський В. В. Санітарна якість м'яса, яке одержують на птахофабриці / В. В. Зажарський, А. Яговкіна, П. О. Давиденко // Наукові читання 2022. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини : матеріали ІХ щорічної Всеукраїн. наук.-практ. конф. ( Житомир, 17 листоп. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. – С. 117-118. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6901. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6901 | - |
dc.description | Зажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494 Давиденко Павло Олександрович https://orcid.org/0000-0002-8425-3835 | uk |
dc.description.abstract | Проведена санітарна оцінка якості партії м’яса курей від дослідної птахофабрики, в якій виявлені бактерії роду Salmonella. М’ясо відправлено на виготовлення варених ковбас при температурі 88-90 °C до досягнення температури всередині батона не нижче 75 °C. Provedena sanitarna otsinka yakosti partii miasa kurei vid doslidnoi ptakhofabryky, v yakii vyiavleni bakterii rodu Salmonella. Miaso vidpravleno na vyhotovlennia varenykh kovbas pry temperaturi 88-90 °C do dosiahnennia temperatury vseredyni batona ne nyzhche 75 °C. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Поліський нац. ун-т | uk |
dc.subject | Salmonella | uk |
dc.subject | Salmonella | uk |
dc.subject | фальсифікація м'яса | uk |
dc.subject | falsyfikatsiia miasa | uk |
dc.subject | санітарна якість м'яса | uk |
dc.subject | sanitarna yakist miasa | uk |
dc.subject | м’ясо курей | uk |
dc.subject | miaso kurei | uk |
dc.title | Санітарна якість м'яса, яке одержують на птахофабриці | uk |
dc.title.alternative | Sanitarna yakist miasa, yake oderzhuiut na ptakhofabrytsi | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник праць ІХ Наукові читання. Житомир final-117-118.pdf | 116,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.