Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6901
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗажарський, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorZazharskiy, Vladymyr-
dc.contributor.authorZazharskiy, Volodymyr-
dc.contributor.authorZazharskyi, Vladymyr-
dc.contributor.authorZazharskyi, Volodymyr-
dc.contributor.authorZazharskiy, V.-
dc.contributor.authorZazharskyi, V.-
dc.contributor.authorZazharskiy, Volodymyr V.-
dc.contributor.authorZazharskiy, V. V.-
dc.contributor.authorZazharskyi, V. V.-
dc.contributor.authorZazharsky, V. V.-
dc.contributor.authorЯговкіна, А.-
dc.contributor.authorYahovkina, A.-
dc.contributor.authorДавиденко, Павло Олександрович-
dc.contributor.authorDavydenko, Pavel-
dc.contributor.authorDavydenko, Pavlo-
dc.contributor.authorDavydenko, P. O.-
dc.contributor.authorDavydenko, P.-
dc.date.accessioned2022-12-03T16:57:50Z-
dc.date.available2022-12-03T16:57:50Z-
dc.date.issued2022-11-
dc.identifier.citationЗажарський В. В. Санітарна якість м'яса, яке одержують на птахофабриці / В. В. Зажарський, А. Яговкіна, П. О. Давиденко // Наукові читання 2022. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини : матеріали ІХ щорічної Всеукраїн. наук.-практ. конф. ( Житомир, 17 листоп. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. – С. 117-118. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6901.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6901-
dc.descriptionЗажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494 Давиденко Павло Олександрович https://orcid.org/0000-0002-8425-3835uk
dc.description.abstractПроведена санітарна оцінка якості партії м’яса курей від дослідної птахофабрики, в якій виявлені бактерії роду Salmonella. М’ясо відправлено на виготовлення варених ковбас при температурі 88-90 °C до досягнення температури всередині батона не нижче 75 °C. Provedena sanitarna otsinka yakosti partii miasa kurei vid doslidnoi ptakhofabryky, v yakii vyiavleni bakterii rodu Salmonella. Miaso vidpravleno na vyhotovlennia varenykh kovbas pry temperaturi 88-90 °C do dosiahnennia temperatury vseredyni batona ne nyzhche 75 °C.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПоліський нац. ун-тuk
dc.subjectSalmonellauk
dc.subjectSalmonellauk
dc.subjectфальсифікація м'ясаuk
dc.subjectfalsyfikatsiia miasauk
dc.subjectсанітарна якість м'ясаuk
dc.subjectsanitarna yakist miasauk
dc.subjectм’ясо курейuk
dc.subjectmiaso kureiuk
dc.titleСанітарна якість м'яса, яке одержують на птахофабриціuk
dc.title.alternativeSanitarna yakist miasa, yake oderzhuiut na ptakhofabrytsiuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник праць ІХ Наукові читання. Житомир final-117-118.pdf116,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.