Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7060
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальова, О. С. | - |
dc.contributor.author | Kovalova, O. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-07T13:44:55Z | - |
dc.date.available | 2023-02-07T13:44:55Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Ковальова О. С. Дослідження особливостей організації та діяльності студентського наукового гуртка в процесі здобуття вищої технологічної освіти / О. С. Ковальова // Сучасний педагог : колект. наук. монографія : Т. 4. - Дніпро: Акцент ПП, 2022. - С. 49 - 59. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7060 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7060 | - |
dc.description.abstract | В розділі моногафії представлене дослідження роботи студентського наукового гуртка, діяльність якого присвячена розробці інноваційних харчових продуктів. Гурток працює на базі кафедри, яка забезпечує підготовку інженерів-технологів спеціальності 181 «Харчові технології». Наведені особливості діяльності наукового гуртка, а саме, принципи і етапи організації роботи, складові його якісного функціонування. Проведений аналіз навчальних показників учасників гуртка та мотиваційна складова їх участі в роботі гуртка. Висвітлено елементи моніторингу роботи гуртка за час його існування. Зроблено аналіз публікацій результатів наукових досліджень проведених на базі гуртка. Зроблені висновки стосовно перспективності створення і роботи студентських наукових гуртків, як складової сучасної технологічної освіти. V rozdili monohafii predstavlene doslidzhennia roboty studentskoho naukovoho hurtka, diialnist yakoho prysviachena rozrobtsi innovatsiinykh kharchovykh produktiv. Hurtok pratsiuie na bazi kafedry, yaka zabezpechuie pidhotovku inzheneriv-tekhnolohiv spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii». Navedeni osoblyvosti diialnosti naukovoho hurtka, a same, pryntsypy i etapy orhanizatsii roboty, skladovi yoho yakisnoho funktsionuvannia. Provedenyi analiz navchalnykh pokaznykiv uchasnykiv hurtka ta motyvatsiina skladova yikh uchasti v roboti hurtka. Vysvitleno elementy monitorynhu roboty hurtka za chas yoho isnuvannia. Zrobleno analiz publikatsii rezultativ naukovykh doslidzhen provedenykh na bazi hurtka. Zrobleni vysnovky stosovno perspektyvnosti stvorennia i roboty studentskykh naukovykh hurtkiv, yak skladovoi suchasnoi tekhnolohichnoi osvity. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Акцент ПП | uk |
dc.subject | студентський науковий гурток | uk |
dc.subject | student scientific group | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | food industry | uk |
dc.subject | інженер-технолог | uk |
dc.subject | engineer-technologist | uk |
dc.subject | технологічна освіта | uk |
dc.subject | technological education | uk |
dc.subject | науково-дослідна робота | uk |
dc.subject | research work | uk |
dc.subject | мотивація | uk |
dc.subject | motivation | uk |
dc.title | Дослідження особливостей організації та діяльності студентського наукового гуртка в процесі здобуття вищої технологічної освіти | uk |
dc.title.alternative | Research of features of organization and activity of student scientific group is in the process of receipt of higher technological education | uk |
dc.type | Book chapter | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 2,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.