Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7060
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальова, О. С.-
dc.contributor.authorKovalova, O.-
dc.date.accessioned2023-02-07T13:44:55Z-
dc.date.available2023-02-07T13:44:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКовальова О. С. Дослідження особливостей організації та діяльності студентського наукового гуртка в процесі здобуття вищої технологічної освіти / О. С. Ковальова // Сучасний педагог : колект. наук. монографія : Т. 4. - Дніпро: Акцент ПП, 2022. - С. 49 - 59. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7060uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7060-
dc.description.abstractВ розділі моногафії представлене дослідження роботи студентського наукового гуртка, діяльність якого присвячена розробці інноваційних харчових продуктів. Гурток працює на базі кафедри, яка забезпечує підготовку інженерів-технологів спеціальності 181 «Харчові технології». Наведені особливості діяльності наукового гуртка, а саме, принципи і етапи організації роботи, складові його якісного функціонування. Проведений аналіз навчальних показників учасників гуртка та мотиваційна складова їх участі в роботі гуртка. Висвітлено елементи моніторингу роботи гуртка за час його існування. Зроблено аналіз публікацій результатів наукових досліджень проведених на базі гуртка. Зроблені висновки стосовно перспективності створення і роботи студентських наукових гуртків, як складової сучасної технологічної освіти. V rozdili monohafii predstavlene doslidzhennia roboty studentskoho naukovoho hurtka, diialnist yakoho prysviachena rozrobtsi innovatsiinykh kharchovykh produktiv. Hurtok pratsiuie na bazi kafedry, yaka zabezpechuie pidhotovku inzheneriv-tekhnolohiv spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii». Navedeni osoblyvosti diialnosti naukovoho hurtka, a same, pryntsypy i etapy orhanizatsii roboty, skladovi yoho yakisnoho funktsionuvannia. Provedenyi analiz navchalnykh pokaznykiv uchasnykiv hurtka ta motyvatsiina skladova yikh uchasti v roboti hurtka. Vysvitleno elementy monitorynhu roboty hurtka za chas yoho isnuvannia. Zrobleno analiz publikatsii rezultativ naukovykh doslidzhen provedenykh na bazi hurtka. Zrobleni vysnovky stosovno perspektyvnosti stvorennia i roboty studentskykh naukovykh hurtkiv, yak skladovoi suchasnoi tekhnolohichnoi osvity.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherАкцент ППuk
dc.subjectстудентський науковий гуртокuk
dc.subjectstudent scientific groupuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectfood industryuk
dc.subjectінженер-технологuk
dc.subjectengineer-technologistuk
dc.subjectтехнологічна освітаuk
dc.subjecttechnological educationuk
dc.subjectнауково-дослідна роботаuk
dc.subjectresearch workuk
dc.subjectмотиваціяuk
dc.subjectmotivationuk
dc.titleДослідження особливостей організації та діяльності студентського наукового гуртка в процесі здобуття вищої технологічної освітиuk
dc.title.alternativeResearch of features of organization and activity of student scientific group is in the process of receipt of higher technological educationuk
dc.typeBook chapteruk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf2,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.