Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7060
Назва: | Дослідження особливостей організації та діяльності студентського наукового гуртка в процесі здобуття вищої технологічної освіти |
Інші назви: | Research of features of organization and activity of student scientific group is in the process of receipt of higher technological education |
Автори: | Ковальова, О. С. Kovalova, O. |
Ключові слова: | студентський науковий гурток student scientific group харчова промисловість food industry інженер-технолог engineer-technologist технологічна освіта technological education науково-дослідна робота research work мотивація motivation |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Акцент ПП |
Бібліографічний опис: | Ковальова О. С. Дослідження особливостей організації та діяльності студентського наукового гуртка в процесі здобуття вищої технологічної освіти / О. С. Ковальова // Сучасний педагог : колект. наук. монографія : Т. 4. - Дніпро: Акцент ПП, 2022. - С. 49 - 59. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7060 |
Короткий огляд (реферат): | В розділі моногафії представлене дослідження роботи студентського наукового гуртка, діяльність якого присвячена розробці інноваційних харчових продуктів. Гурток працює на базі кафедри, яка забезпечує підготовку інженерів-технологів спеціальності 181 «Харчові технології». Наведені особливості діяльності наукового гуртка, а саме, принципи і етапи організації роботи, складові його якісного функціонування. Проведений аналіз навчальних показників учасників гуртка та мотиваційна складова їх участі в роботі гуртка. Висвітлено елементи моніторингу роботи гуртка за час його існування. Зроблено аналіз публікацій результатів наукових досліджень проведених на базі гуртка. Зроблені висновки стосовно перспективності створення і роботи студентських наукових гуртків, як складової сучасної технологічної освіти. V rozdili monohafii predstavlene doslidzhennia roboty studentskoho naukovoho hurtka, diialnist yakoho prysviachena rozrobtsi innovatsiinykh kharchovykh produktiv. Hurtok pratsiuie na bazi kafedry, yaka zabezpechuie pidhotovku inzheneriv-tekhnolohiv spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii». Navedeni osoblyvosti diialnosti naukovoho hurtka, a same, pryntsypy i etapy orhanizatsii roboty, skladovi yoho yakisnoho funktsionuvannia. Provedenyi analiz navchalnykh pokaznykiv uchasnykiv hurtka ta motyvatsiina skladova yikh uchasti v roboti hurtka. Vysvitleno elementy monitorynhu roboty hurtka za chas yoho isnuvannia. Zrobleno analiz publikatsii rezultativ naukovykh doslidzhen provedenykh na bazi hurtka. Zrobleni vysnovky stosovno perspektyvnosti stvorennia i roboty studentskykh naukovykh hurtkiv, yak skladovoi suchasnoi tekhnolohichnoi osvity. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7060 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 2,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.