Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7062
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальова, О. С.-
dc.contributor.authorKovalova, O.-
dc.date.accessioned2023-02-07T15:38:07Z-
dc.date.available2023-02-07T15:38:07Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКовальова О. С. Дезінфекція харчового обладнання шляхом використання плазмохімічно активованих водних розчинів / О. С. Ковальова // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку: матеріали І міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ, 16-17 листопада 2021 року). - Старобільськ : Вид-во ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2021. - С. 323 - 325. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7062uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7062-
dc.description.abstractДосліджено вплив плазмохімічно активованих водних розчинів на процес дезінфекції обладнання харчових виробництв. Представлено характеристику активованих водних розчинів, їх вплив на патогенну мікрофлору, що присутня на поверхнях обладнання задіяного в процесі переробки м’яса та виробництва м’ясопродуктів. Плазмохімічно активовані водні розчини рекомендовано використовувати в процесі дезінфекції технологічних поверхонь і обладнання м’ясопереробних підприємств, оскільки вони дозволяють повністю контамінувати патогенну мікрофлору і отримати продукт не заражений патогенами. Doslidzheno vplyv plazmokhimichno aktyvovanykh vodnykh rozchyniv na protses dezinfektsii obladnannia kharchovykh vyrobnytstv. Predstavleno kharakterystyku aktyvovanykh vodnykh rozchyniv, yikh vplyv na patohennu mikrofloru, shcho prysutnia na poverkhniakh obladnannia zadiianoho v protsesi pererobky miasa ta vyrobnytstva miasoproduktiv. Plazmokhimichno aktyvovani vodni rozchyny rekomendovano vykorystovuvaty v protsesi dezinfektsii tekhnolohichnykh poverkhon i obladnannia miasopererobnykh pidpryiemstv, oskilky vony dozvoliaiut povnistiu kontaminuvaty patohennu mikrofloru i otrymaty produkt ne zarazhenyi patohenamy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДержавний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»uk
dc.subjectдезінфекціяuk
dc.subjectdisinfectionuk
dc.subjectхарчове обладнанняuk
dc.subjectfood equipmentuk
dc.subjectплазмохіміяuk
dc.subjectplasma chemistryuk
dc.subjectводні розчиниuk
dc.subjectaqueous solutionsuk
dc.subjectпероксид воднюuk
dc.subjecthydrogen peroxideuk
dc.titleДезінфекція харчового обладнання шляхом використання плазмохімічно активованих водних розчинівuk
dc.title.alternativeDezinfektsiia kharchovoho obladnannia shliakhom vykorystannia plazmokhimichno aktyvovanykh vodnykh rozchynivuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf8,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.