Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7063
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтоненко, В. А.-
dc.contributor.authorAntonenko, V.-
dc.date.accessioned2023-02-07T15:57:54Z-
dc.date.available2023-02-07T15:57:54Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАнтоненко В. А. Способи консервації пророщених зерен / В. А. Антоненко ; наук. кер. : О. С. Ковальова, В. С. Кошулько, В. О. Олексієнко // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 23 листопада 2021 р. : [матеріали конференції] / під заг. ред. В. М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2021. – С. 200 - 202. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7063uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7063-
dc.description.abstractОсобливістю пророщених зерен є те, що вони можуть зберігатися без втрати якості при низькій температурі (в побутовому холодильнику) всього кілька діб. Щоб мати можливість тривалий час зберігати пророщене насіння і транспортувати його і отримані з нього продукти на далекі відстані, необхідно використовувати різні способи консервації. Наведено найбільш поширеними методи консервації пророщеного зерна та проаналізовано їх доцільність. Osoblyvistiu proroshchenykh zeren ye te, shcho vony mozhut zberihatysia bez vtraty yakosti pry nyzkii temperaturi (v pobutovomu kholodylnyku) vsoho kilka dib. Shchob maty mozhlyvist tryvalyi chas zberihaty proroshchene nasinnia i transportuvaty yoho i otrymani z noho produkty na daleki vidstani, neobkhidno vykorystovuvaty rizni sposoby konservatsii. Navedeno naibilsh poshyrenymy metody konservatsii proroshchenoho zerna ta proanalizovano yikh dotsilnist.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університету імені Дмитра Моторногоuk
dc.subjectконсерваціяuk
dc.subjectcanninguk
dc.subjectїжаuk
dc.subjectmealuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectgrainuk
dc.subjectпророщуванняuk
dc.subjectsproutinguk
dc.titleСпособи консервації пророщених зеренuk
dc.title.alternativeSposoby konservatsii proroshchenykh zerenuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.