Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7063
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Антоненко, В. А. | - |
dc.contributor.author | Antonenko, V. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-07T15:57:54Z | - |
dc.date.available | 2023-02-07T15:57:54Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Антоненко В. А. Способи консервації пророщених зерен / В. А. Антоненко ; наук. кер. : О. С. Ковальова, В. С. Кошулько, В. О. Олексієнко // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 23 листопада 2021 р. : [матеріали конференції] / під заг. ред. В. М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2021. – С. 200 - 202. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7063 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7063 | - |
dc.description.abstract | Особливістю пророщених зерен є те, що вони можуть зберігатися без втрати якості при низькій температурі (в побутовому холодильнику) всього кілька діб. Щоб мати можливість тривалий час зберігати пророщене насіння і транспортувати його і отримані з нього продукти на далекі відстані, необхідно використовувати різні способи консервації. Наведено найбільш поширеними методи консервації пророщеного зерна та проаналізовано їх доцільність. Osoblyvistiu proroshchenykh zeren ye te, shcho vony mozhut zberihatysia bez vtraty yakosti pry nyzkii temperaturi (v pobutovomu kholodylnyku) vsoho kilka dib. Shchob maty mozhlyvist tryvalyi chas zberihaty proroshchene nasinnia i transportuvaty yoho i otrymani z noho produkty na daleki vidstani, neobkhidno vykorystovuvaty rizni sposoby konservatsii. Navedeno naibilsh poshyrenymy metody konservatsii proroshchenoho zerna ta proanalizovano yikh dotsilnist. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університету імені Дмитра Моторного | uk |
dc.subject | консервація | uk |
dc.subject | canning | uk |
dc.subject | їжа | uk |
dc.subject | meal | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | grain | uk |
dc.subject | пророщування | uk |
dc.subject | sprouting | uk |
dc.title | Способи консервації пророщених зерен | uk |
dc.title.alternative | Sposoby konservatsii proroshchenykh zeren | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.