Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7087
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВерменко, Владислава Юріївна-
dc.contributor.authorVermenko, Vladyslava Yuriivna-
dc.date.accessioned2023-02-26T14:03:00Z-
dc.date.available2023-02-26T14:03:00Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationВерменко В. Ю. Обгрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Верменко Владислава Юріївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 53 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7087.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7087-
dc.description.abstractМетою наукового дослідження було вивчення ефективності використання пробіотичної кормової добавки “Бацел-Н” та її вплив на виробництво та переробку харчових яєць. Metoiu naukovoho doslidzhennia bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia probiotychnoi kormovoi dobavky “Batsel-N” ta yii vplyv na vyrobnytstvo ta pererobku kharchovykh yaiets.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectптахівництвоuk
dc.subjectptakhivnytstvouk
dc.subjectтехнології виробництва та переробки харчових яєцьuk
dc.subjecttekhnolohii vyrobnytstva ta pererobky kharchovykh yaietsuk
dc.subjectвикористання кормових добавокuk
dc.subjectvykorystannia kormovykh dobavokuk
dc.subjectпробіотична кормова добавка “Бацел-Н”uk
dc.subjectprobiotychna kormova dobavka “Batsel-N”uk
dc.titleОбгрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeObhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ta pererobky kharchovykh yaiets kurei u pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Верменко В. Ю..pdf508,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.