Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7087Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Верменко, Владислава Юріївна | - |
| dc.contributor.author | Vermenko, Vladyslava Yuriivna | - |
| dc.date.accessioned | 2023-02-26T14:03:00Z | - |
| dc.date.available | 2023-02-26T14:03:00Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Верменко В. Ю. Обгрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Верменко Владислава Юріївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 53 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7087. | uk |
| dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7087 | - |
| dc.description.abstract | Метою наукового дослідження було вивчення ефективності використання пробіотичної кормової добавки “Бацел-Н” та її вплив на виробництво та переробку харчових яєць. Metoiu naukovoho doslidzhennia bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia probiotychnoi kormovoi dobavky “Batsel-N” ta yii vplyv na vyrobnytstvo ta pererobku kharchovykh yaiets. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
| dc.subject | птахівництво | uk |
| dc.subject | ptakhivnytstvo | uk |
| dc.subject | технології виробництва та переробки харчових яєць | uk |
| dc.subject | tekhnolohii vyrobnytstva ta pererobky kharchovykh yaiets | uk |
| dc.subject | використання кормових добавок | uk |
| dc.subject | vykorystannia kormovykh dobavok | uk |
| dc.subject | пробіотична кормова добавка “Бацел-Н” | uk |
| dc.subject | probiotychna kormova dobavka “Batsel-N” | uk |
| dc.title | Обгрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області | uk |
| dc.title.alternative | Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ta pererobky kharchovykh yaiets kurei u pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Верменко В. Ю..pdf | 508,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
