Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7223| Назва: | Формування мікроклімату в сучасних приміщеннях в спекотний період року |
| Інші назви: | Formuvannia mikroklimatu v suchasnykh prymishchenniakh v spekotnyi period roku |
| Автори: | Дишлиук, Т. В. Dyshlyuk, T. V. |
| Ключові слова: | кліматичні зміни klimatychni zminy неізольовані приміщення neizolovani prymishchennia мікроклімат mikroklimat спекотні літні періоди року spekotni litni periody roku тваринництво tvarynnytstvo |
| Дата публікації: | лис-2022 |
| Видавництво: | ЗВО «Подільський державний університет» |
| Бібліографічний опис: | Дишлиук Т. В. Формування мікроклімату в сучасних приміщеннях в спекотний період року / Т. В. Дишлиук ; наук. керівник Милостивий Р. В. // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали ІX Міжнар. наук. конф. студентської та учнівської молоді ( Кам’янець-Подільський, 30 листоп. 2022 р. ) / ЗВО «Подільський державний університет». – Кам’янець-Подільський, 2022. – С. 59-60. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7223. |
| Короткий огляд (реферат): | Виявлені конструктивні особливості неізольованих приміщень вимагають нового підходу до оцінки їх мікроклімату та диференційованого режиму і тривалості застосування додаткових систем охолодження для різних частин приміщення, особливо в спекотні літні періоди року. Vyiavleni konstruktyvni osoblyvosti neizolovanykh prymishchen vymahaiut novoho pidkhodu do otsinky yikh mikroklimatu ta dyferentsiiovanoho rezhymu i tryvalosti zastosuvannia dodatkovykh system okholodzhennia dlia riznykh chastyn prymishchennia, osoblyvo v spekotni litni periody roku. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7223 |
| Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник тез 2022-59-60_Дишлиук.pdf | 127,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
