Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7352Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.date.accessioned | 2023-04-11T16:51:38Z | - | 
| dc.date.available | 2023-04-11T16:51:38Z | - | 
| dc.date.issued | 2019 | - | 
| dc.identifier.citation | Пат. на корисну модель 136133 UA, МПК A23L 5/30 (2016.01) A23L 7/161 (2016.01). Спосіб виробництва повітряного амаранту / власник патенту Дніпровський державний аграрно-економічний університет . – № u 2019 00672 ; заявл. 22.01.2019 ; опубл. 12.08.2019, Бюл. № 15. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7352 | uk | 
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7352 | - | 
| dc.description.abstract | Спосіб виробництва повітряного амаранту включає очищення зерна від домішок, кондиціювання, обробку у електромагнітному полі надвисокої частоти, охолодження, сепарування продукту для відокремлення повітряного амаранту від зерна, що зберегло цілісність. Зерно амаранту попередньо кондиціонують до вологості 14-16 % та обробляють у електричному полі надвисокої частоти з потужністю магнетрона 600-800 Вт. Sposib vyrobnytstva povitrianoho amarantu vkliuchaie ochyshchennia zerna vid domishok, kondytsiiuvannia, obrobku u elektromahnitnomu poli nadvysokoi chastoty, okholodzhennia, separuvannia produktu dlia vidokremlennia povitrianoho amarantu vid zerna, shcho zberehlo tsilisnist. Zerno amarantu poperedno kondytsionuiut do volohosti 14-16 % ta obrobliaiut u elektrychnomu poli nadvysokoi chastoty z potuzhnistiu mahnetrona 600-800 Vt. | uk | 
| dc.language.iso | uk | uk | 
| dc.publisher | Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ) | uk | 
| dc.subject | патенти ДДАЕУ | uk | 
| dc.subject | patenty DDAEU | uk | 
| dc.subject | патенти до харчової промисловості | uk | 
| dc.subject | patenty do kharchovoi promyslovosti | uk | 
| dc.subject | харчова промисловість | uk | 
| dc.subject | kharchova promyslovist | uk | 
| dc.subject | зерно амаранту | uk | 
| dc.subject | zerno amarantu | uk | 
| dc.subject | виробництво повітряного зерна амаранту | uk | 
| dc.subject | vyrobnytstvo povitrianoho zerna amarantu | uk | 
| dc.subject | харчові концентрати | uk | 
| dc.subject | kharchovi kontsentraty | uk | 
| dc.title | Спосіб виробництва повітряного амаранту | uk | 
| dc.title.alternative | Sposib vyrobnytstva povitrianoho amarantu | uk | 
| dc.type | Other | uk | 
| Розташовується у зібраннях: | Патенти ДДАЕУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Патент 136133 (1).pdf | 825,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
| 136133.pdf | 164,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
