Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7373
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.contributor.authorКозяр, Юлія Володимирівна-
dc.contributor.authorKoziar, Yuliia-
dc.date.accessioned2023-04-13T10:18:50Z-
dc.date.available2023-04-13T10:18:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПат. на корисну модель 141411UA, МПК A21D 13/047 (2017.01) A21D 13/066 (2017.01). Печиво безглютенове / С. Ю. Миколенко, Ю. В. Козяр ; власник патенту Дніпровський державний аграрно-економічний університет. – № u 2019 08922 ; заявл. 24.07.2019 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. № 7. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7373uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7373-
dc.description.abstractПечиво безглютенове містить борошно, крохмаль, цукор, інвертний сироп, рослинні жири, меланж, ванільну пудру, сіль та соду. При цьому як борошно використано соргове борошно, а як рослинні жири - кукурудзяну і лляну олію. Pechyvo bezghliutenove mistyt boroshno, krokhmal, tsukor, invertnyi syrop, roslynni zhyry, melanzh, vanilnu pudru, sil ta sodu. Pry tsomu yak boroshno vykorystano sorhove boroshno, a yak roslynni zhyry - kukurudzianu i llianu oliiu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДержавне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ)uk
dc.subjectпатенти ДДАЕУuk
dc.subjectpatenty DDAEUuk
dc.subjectпатент до харчової промисловостіuk
dc.subjectpatenty do kharchovoi promyslovostiuk
dc.subjectкондитерське виробництвоuk
dc.subjectkondyterske vyrobnytstvouk
dc.subjectглютенuk
dc.subjecthliutenuk
dc.subjectпечиво безглютеновеuk
dc.subjectpechyvo bezghliutenoveuk
dc.subjectбезглютенове соргове борошноuk
dc.subjectbezghliutenove sorhove boroshnouk
dc.subjectкукурудзяна оліяuk
dc.subjectkukurudziana oliiauk
dc.subjectлляна оліяuk
dc.subjectlliana oliiauk
dc.subjectпідвищена біологічна цінностьuk
dc.subjectpidvyshchena biolohichna tsinnostuk
dc.titleПечиво безглютеновеuk
dc.title.alternativePechyvo bezghliutenoveuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Патенти ДДАЕУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
141411.pdf154,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.