Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7380
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Півоваров, Олександр Андрійович | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Ковальова, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kovalova, Olena | - |
dc.contributor.author | Кошулько, Віталій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Koshulko, Vitalii | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-14T08:58:22Z | - |
dc.date.available | 2023-04-14T08:58:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Півоваров О. А. Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництва / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько. – Дніпро : ФОП Обдимко О.С., 2022. – 407 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7380. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-95201-3-6 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7380 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник присвячено висвітленню основних напрямів та перспективам розвитку харчової галузі, розумінню проблем у формуваннях переробної галузі та вміння застосовувати зарубіжний досвід розвитку харчової промисловості. Дозволяє ознайомитись з сучасними досягненнями і перспективними напрямами в кондитерському та хлібобулочному виробництві, сучасними технологічними процесами переробки рослинної, молочної, м’ясної та іншої сировини, з виготовленням різноманітних видів продукції. Посібник призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за напрямками: харчова технологія і інженерія, екологія, біотехнологія, а також для наукових працівників, аспірантів і фахівців, які цікавляться проблемами інноваційного інжинірингу харчових виробництв. Navchalnyi posibnyk prysviacheno vysvitlenniu osnovnykh napriamiv ta perspektyvam rozvytku kharchovoi haluzi, rozuminniu problem u formuvanniakh pererobnoi haluzi ta vminnia zastosovuvaty zarubizhnyi dosvid rozvytku kharchovoi promyslovosti. Dozvoliaie oznaiomytys z suchasnymy dosiahnenniamy i perspektyvnymy napriamamy v kondyterskomu ta khlibobulochnomu vyrobnytstvi, suchasnymy tekhnolohichnymy protsesamy pererobky roslynnoi, molochnoi, miasnoi ta inshoi syrovyny, z vyhotovlenniam riznomanitnykh vydiv produktsii. Posibnyk pryznacheno dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity, yaki navchaiutsia za napriamkamy: kharchova tekhnolohiia i inzheneriia, ekolohiia, biotekhnolohiia, a takozh dlia naukovykh pratsivnykiv, aspirantiv i fakhivtsiv, yaki tsikavliatsia problemamy innovatsiinoho inzhynirynhu kharchovykh vyrobnytstv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | згущені і сухі молочні продукти | uk |
dc.subject | zghushcheni i sukhi molochni produkty | uk |
dc.subject | інноваційний інжиніринг | uk |
dc.subject | innovatsiinyi inzhynirynh | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | kharchova promyslovist | uk |
dc.subject | інноваційні технології | uk |
dc.subject | innovatsiini tekhnolohii | uk |
dc.subject | кондитерська промисловість | uk |
dc.subject | kondyterska promyslovist | uk |
dc.subject | макаронні вироби | uk |
dc.subject | makaronni vyroby | uk |
dc.subject | молочні консерви | uk |
dc.subject | molochni konservy | uk |
dc.title | Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництва | uk |
dc.title.alternative | Innovative engineering in certain branches of food production | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ІННОВАЦІЙНИЙ ІНЖИНІРІНГ.pdf | 6,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.