Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7380
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Oleksandr-
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovalova, Olena-
dc.contributor.authorКошулько, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorKoshulko, Vitalii-
dc.date.accessioned2023-04-14T08:58:22Z-
dc.date.available2023-04-14T08:58:22Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПівоваров О. А. Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництва / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько. – Дніпро : ФОП Обдимко О.С., 2022. – 407 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7380.uk
dc.identifier.isbn978-617-95201-3-6-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7380-
dc.description.abstractНавчальний посібник присвячено висвітленню основних напрямів та перспективам розвитку харчової галузі, розумінню проблем у формуваннях переробної галузі та вміння застосовувати зарубіжний досвід розвитку харчової промисловості. Дозволяє ознайомитись з сучасними досягненнями і перспективними напрямами в кондитерському та хлібобулочному виробництві, сучасними технологічними процесами переробки рослинної, молочної, м’ясної та іншої сировини, з виготовленням різноманітних видів продукції. Посібник призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за напрямками: харчова технологія і інженерія, екологія, біотехнологія, а також для наукових працівників, аспірантів і фахівців, які цікавляться проблемами інноваційного інжинірингу харчових виробництв. Navchalnyi posibnyk prysviacheno vysvitlenniu osnovnykh napriamiv ta perspektyvam rozvytku kharchovoi haluzi, rozuminniu problem u formuvanniakh pererobnoi haluzi ta vminnia zastosovuvaty zarubizhnyi dosvid rozvytku kharchovoi promyslovosti. Dozvoliaie oznaiomytys z suchasnymy dosiahnenniamy i perspektyvnymy napriamamy v kondyterskomu ta khlibobulochnomu vyrobnytstvi, suchasnymy tekhnolohichnymy protsesamy pererobky roslynnoi, molochnoi, miasnoi ta inshoi syrovyny, z vyhotovlenniam riznomanitnykh vydiv produktsii. Posibnyk pryznacheno dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity, yaki navchaiutsia za napriamkamy: kharchova tekhnolohiia i inzheneriia, ekolohiia, biotekhnolohiia, a takozh dlia naukovykh pratsivnykiv, aspirantiv i fakhivtsiv, yaki tsikavliatsia problemamy innovatsiinoho inzhynirynhu kharchovykh vyrobnytstv.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectзгущені і сухі молочні продуктиuk
dc.subjectzghushcheni i sukhi molochni produktyuk
dc.subjectінноваційний інжинірингuk
dc.subjectinnovatsiinyi inzhynirynhuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectkharchova promyslovistuk
dc.subjectінноваційні технологіїuk
dc.subjectinnovatsiini tekhnolohiiuk
dc.subjectкондитерська промисловістьuk
dc.subjectkondyterska promyslovistuk
dc.subjectмакаронні виробиuk
dc.subjectmakaronni vyrobyuk
dc.subjectмолочні консервиuk
dc.subjectmolochni konservyuk
dc.titleІнноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництваuk
dc.title.alternativeInnovative engineering in certain branches of food productionuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІННОВАЦІЙНИЙ ІНЖИНІРІНГ.pdf6,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.