Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7381
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сова, Наталія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Sova, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Мосійко, Дар'я Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Mosiiko, Daria | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-14T18:57:53Z | - |
dc.date.available | 2023-04-14T18:57:53Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Пат. на корисну модель 143798 UA, МПК A23L 7/109 (2016.01). Спосіб виробництва локшини підвищеної поживної цінності / Н. А. Сова, С. Ю. Миколенко, Д. О. Мосійко ; власник патенту Дніпровський державний аграрно-економічний університет. – № u 2020 01695 ; заявл. 11.03.2020 ; опубл. 10.08.2020, Бюл. № 15. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7381 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7381 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва локшини підвищеної поживної цінності включає підготовку сировини, приготування тіста, формування, сушіння, охолодження макаронних виробів. Під час підготовки сировини борошно твердих сортів пшениці змішують з борошном амарантовим крупністю 50-150 мкм із вмістом жиру 1,5-4 %, при співвідношенні борошна амарантового і борошна пшеничного 1:1…29:1, тісто вологістю 31,5-32,5 % замішують із борошняної суміші, води і меланжу та проводять його вистоювання протягом 20-30 хв. Sposib vyrobnytstva lokshyny pidvyshchenoi pozhyvnoi tsinnosti vkliuchaie pidhotovku syrovyny, pryhotuvannia tista, formuvannia, sushinnia, okholodzhennia makaronnykh vyrobiv. Pid chas pidhotovky syrovyny boroshno tverdykh sortiv pshenytsi zmishuiut z boroshnom amarantovym krupnistiu 50-150 mkm iz vmistom zhyru 1,5-4 %, pry spivvidnoshenni boroshna amarantovoho i boroshna pshenychnoho 1:1…29:1, tisto volohistiu 31,5-32,5 % zamishuiut iz boroshnianoi sumishi, vody i melanzhu ta provodiat yoho vystoiuvannia protiahom 20-30 khv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ) | uk |
dc.subject | патенти ДДАЕУ | uk |
dc.subject | patenty DDAEU | uk |
dc.subject | патент до харчової промисловості | uk |
dc.subject | patent do kharchovoi promyslovosti | uk |
dc.subject | макаронне виробництво | uk |
dc.subject | makaronne vyrobnytstvo | uk |
dc.subject | макаронні вироби | uk |
dc.subject | makaronni vyroby | uk |
dc.subject | локшина | uk |
dc.subject | lokshyna | uk |
dc.subject | спосіб виготовлення локшини | uk |
dc.subject | sposib vyhotovlennia lokshyny | uk |
dc.subject | локшина підвищеної поживної цінності | uk |
dc.subject | lokshyna pidvyshchenoi pozhyvnoi tsinnosti | uk |
dc.subject | борошно твердих сортів пшениці | uk |
dc.subject | boroshno tverdykh sortiv pshenytsi | uk |
dc.subject | борошно амарантове | uk |
dc.subject | boroshno amarantove | uk |
dc.subject | якість макаронних виробів | uk |
dc.subject | yakist makaronnykh vyrobiv | uk |
dc.title | Спосіб виробництва локшини підвищеної поживної цінності | uk |
dc.title.alternative | Sposib vyrobnytstva lokshyny pidvyshchenoi pozhyvnoi tsinnosti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Патенти ДДАЕУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
143798.pdf | 238,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.