Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7449
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Квачов, Юрій Юрійович | - |
dc.contributor.author | Kvachov, Yurii Yuriiovych | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-24T20:44:58Z | - |
dc.date.available | 2023-04-24T20:44:58Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Квачов Ю. Ю. Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський» : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Квачов Юрій Юрійович ; наук. керівник Литвищенко Л. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 54 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7449. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7449 | - |
dc.description.abstract | Метою дипломної роботи було розглянути та аналізувати технологію виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський» Дніпропетровської області. Metoiu dyplomnoi roboty bulo rozghlianuty ta analizuvaty tekhnolohiiu vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu ptakhokompleks «Dniprovskyi» Dnipropetrovskoi oblasti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | технологія годівлі та утримання бройлерів | uk |
dc.subject | tekhnolohiia hodivli ta utrymannia broileriv | uk |
dc.subject | технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів | uk |
dc.subject | tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv | uk |
dc.subject | продуктивні характеристики птиці | uk |
dc.subject | produktyvni kharakterystyky ptytsi | uk |
dc.title | Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський» | uk |
dc.title.alternative | Analiz tekhnolohii vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu ptakhokompleks «Dniprovskyi» | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Квачов Ю. Ю..pdf | 590,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.