Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7449
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКвачов, Юрій Юрійович-
dc.contributor.authorKvachov, Yurii Yuriiovych-
dc.date.accessioned2023-04-24T20:44:58Z-
dc.date.available2023-04-24T20:44:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКвачов Ю. Ю. Аналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський» : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Квачов Юрій Юрійович ; наук. керівник Литвищенко Л. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 54 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7449.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7449-
dc.description.abstractМетою дипломної роботи було розглянути та аналізувати технологію виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський» Дніпропетровської області. Metoiu dyplomnoi roboty bulo rozghlianuty ta analizuvaty tekhnolohiiu vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu ptakhokompleks «Dniprovskyi» Dnipropetrovskoi oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectтехнологія годівлі та утримання бройлерівuk
dc.subjecttekhnolohiia hodivli ta utrymannia broilerivuk
dc.subjectтехнологія виробництва м’яса курчат-бройлерівuk
dc.subjecttekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat-broilerivuk
dc.subjectпродуктивні характеристики птиціuk
dc.subjectproduktyvni kharakterystyky ptytsiuk
dc.titleАналіз технології виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю птахокомплекс «Дніпровський»uk
dc.title.alternativeAnaliz tekhnolohii vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu ptakhokompleks «Dniprovskyi»uk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Квачов Ю. Ю..pdf590,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.