Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7453
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Орел, Данил Вікторович | - |
dc.contributor.author | Orel, Danyl Viktorovych | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-25T17:13:09Z | - |
dc.date.available | 2023-04-25T17:13:09Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Орел Д. В. Удосконалення технології виробництва продукції вівчарства в товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро-Н» Кам’янського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Орел Данил Вікторович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 76 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7453. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7453 | - |
dc.description.abstract | Метою досліджень було вивчення ефективності виробництва продукції вівчарства за рахунок використання схрещування баранів-плідників породи придніпровська м’ясна на матках АМД з подальшою переробки м’яса та виготовлення продуктів харчування. Metoiu doslidzhen bulo vyvchennia efektyvnosti vyrobnytstva produktsii vivcharstva za rakhunok vykorystannia skhreshchuvannia baraniv-plidnykiv porody prydniprovska miasna na matkakh AMD z podalshoiu pererobky miasa ta vyhotovlennia produktiv kharchuvannia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | переробка м’яса баранини | uk |
dc.subject | pererobka miasa baranyny | uk |
dc.subject | виробництво продукції вівчарства | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo produktsii vivcharstva | uk |
dc.subject | показники продуктивних ознак у овець | uk |
dc.subject | pokaznyky produktyvnykh oznak u ovets | uk |
dc.subject | м’ясна продуктивність овець | uk |
dc.subject | miasna produktyvnist ovets | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва продукції вівчарства в товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро-Н» Кам’янського району Дніпропетровської області» | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva produktsii vivcharstva v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipro-N» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti» | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Орел Д. В..pdf | 1,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.