Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7509
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Римма Вадимівна-
dc.contributor.authorKovalenko, Rymma-
dc.date.accessioned2023-05-01T08:16:51Z-
dc.date.available2023-05-01T08:16:51Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКоваленко Р.В. Обґрунтування процесу підготовки насіння соняшника до переробки в олію : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Римма Вадимівна Коваленко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 100 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7509uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7509-
dc.description.abstractВ роботі проведено дослідження, що стосуються підвищення ефективності виконання операції обрушення насіння соняшника та розділення рушанки з більшим відсотком відділення лушпиння від чистого ядра. В дослідній частині наведено результати впливу попереднього фракціонування насіння соняшнику на ефективність їх обрушення; зміни якості одержуваного ядра залежно від способів сепарування рушанки; аналіз способів контролю якості ядра, отриманого після обрушення. На базі отриманих результатів розроблено удосконалену технологічну схему підготовки насіння соняшника до переробки в олію.V roboti provedeno doslidzhennia, shcho stosuiutsia pidvyshchennia efektyvnosti vykonannia operatsii obrushennia nasinnia soniashnyka ta rozdilennia rushanky z bilshym vidsotkom viddilennia lushpynnia vid chystoho yadra. V doslidnii chastyni navedeno rezultaty vplyvu poperednoho fraktsionuvannia nasinnia soniashnyku na efektyvnist yikh obrushennia; zminy yakosti oderzhuvanoho yadra zalezhno vid sposobiv separuvannia rushanky; analiz sposobiv kontroliu yakosti yadra, otrymanoho pislia obrushennia. Na bazi otrymanykh rezultativ rozrobleno udoskonalenu tekhnolohichnu skhemu pidhotovky nasinnia soniashnyka do pererobky v oliiu.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectнасіння соняшникаuk
dc.subjectnasinnia soniashnykauk
dc.subjectсоняшникова оліяuk
dc.subjectsoniashnykova oliiauk
dc.subjectпідготовка насіння до переробки в оліюuk
dc.subjectpidhotovka nasinnia do pererobky v oliiuuk
dc.subjectобрушення рушанкаuk
dc.subjectobrushennia rushankauk
dc.subjectфракціонуванняuk
dc.subjectfraktsionuvanniauk
dc.subjectфотосепаруванняuk
dc.subjectfotoseparuvanniauk
dc.titleОбґрунтування процесу підготовки насіння соняшника до переробки в оліюuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu pidhotovky nasinnia soniashnyka do pererobky v oliiuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко Р.В..pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.