Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7542
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Орлянський, Ростислав Сергійович | - |
dc.contributor.author | Orliansky, Rostyslav | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-05T14:05:46Z | - |
dc.date.available | 2023-05-05T14:05:46Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Орлянський Р.С. Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошном : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Ростислав Сергійович Орлянський ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 92 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7542 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7542 | - |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технології застосування гречаного борошна при виробництві хлібобулочних виробів із суміші пшеничного та гречаного борошна функціонального призначення. Об’єкт дослідження процес виробництва хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошном. Предмет дослідження – встановлення закономірностей впливу застосування гречаного борошна на показники якості хлібобулочних виробів із суміші пшеничного та гречаного борошна функціонального призначення.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii zastosuvannia hrechanoho boroshna pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv iz sumishi pshenychnoho ta hrechanoho boroshna funktsionalnoho pryznachennia. Obiekt doslidzhennia protses vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh hrechanym boroshnom. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia zakonomirnostei vplyvu zastosuvannia hrechanoho boroshna na pokaznyky yakosti khlibobulochnykh vyrobiv iz sumishi pshenychnoho ta hrechanoho boroshna funktsionalnoho pryznachennia | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | khlibobulochni vyroby | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | пшениця | uk |
dc.subject | pshenytsia | uk |
dc.subject | гречка | uk |
dc.subject | hrechka | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | тісто | uk |
dc.subject | tisto | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.subject | випкіння | uk |
dc.subject | vypkinnia | uk |
dc.subject | обгрунтування | uk |
dc.subject | obhruntuvannia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошном | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh hrechanym boroshnom | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Орлянський Р. С..pdf | 1,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.