Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7542
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОрлянський, Ростислав Сергійович-
dc.contributor.authorOrliansky, Rostyslav-
dc.date.accessioned2023-05-05T14:05:46Z-
dc.date.available2023-05-05T14:05:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОрлянський Р.С. Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошном : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Ростислав Сергійович Орлянський ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 92 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7542uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7542-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технології застосування гречаного борошна при виробництві хлібобулочних виробів із суміші пшеничного та гречаного борошна функціонального призначення. Об’єкт дослідження процес виробництва хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошном. Предмет дослідження – встановлення закономірностей впливу застосування гречаного борошна на показники якості хлібобулочних виробів із суміші пшеничного та гречаного борошна функціонального призначення.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii zastosuvannia hrechanoho boroshna pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv iz sumishi pshenychnoho ta hrechanoho boroshna funktsionalnoho pryznachennia. Obiekt doslidzhennia protses vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh hrechanym boroshnom. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia zakonomirnostei vplyvu zastosuvannia hrechanoho boroshna na pokaznyky yakosti khlibobulochnykh vyrobiv iz sumishi pshenychnoho ta hrechanoho boroshna funktsionalnoho pryznachenniauk
dc.language.isoukuk
dc.subjectхлібобулочні виробиuk
dc.subjectkhlibobulochni vyrobyuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiauk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjecthrechkauk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectтістоuk
dc.subjecttistouk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectвипкінняuk
dc.subjectvypkinniauk
dc.subjectобгрунтуванняuk
dc.subjectobhruntuvanniauk
dc.titleОбґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошномuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv zbahachenykh hrechanym boroshnomuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Орлянський Р. С..pdf1,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.