Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7597
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заянц, Наталія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Zaiants, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-28T02:13:26Z | - |
dc.date.available | 2023-05-28T02:13:26Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Заянц Н. І. Удосконалення обліку та контролю витрат і виходу продукції тваринництва сільськогосподарського підприємства : магістр. дипломна робота : 071 Облік і оподаткування / Заянц Наталія Іванівна ; наук. керівник Чернецька Ольга Віталіївна ; Дніпровський держ.аграр.-екон. ун-т, Ф-т обліку і фінансів, Каф. обліку, оподаткування та управління фінансово-економічною безпекою. – Дніпро, 2022. – 77 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7597 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7597 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – господарські операції, що формують витрати на виробництво готової продукції тваринництва та відображаються в системі обліку і контролю. Мета роботи - наукове обґрунтування теоретичних основ і розробка практичних рекомендацій з удосконалення обліку і контролю витрат на виробництво і вихід готової продукції тваринництва. Методи дослідження - узагальнення, порівняння та групування, метод логічно-наслідкового зв’язку, економіко-статистичні методи (ряди динаміки, графічний, трендовий аналіз). Розкрито сутність витрат на виробництво і вихід готової продукції, проаналізовано особливості процесу виробництва в тваринництві та їх вплив на побудову обліку і контролю на підприємстві, наведено аналіз нормативно-правового забезпечення обліку і контролю витрат і виходу продукції. Надано фінансово-економічну характеристику С(Ф)Г «Овен» і характеристику організації роботи бухгалтерської служби та здійснити оцінку базових засад облікової політики С(Ф)Г «Овен», здійснено аналіз стану первинного, синтетичного і аналітичного обліку витрат і виходу продукції тваринництва в С(Ф)Г «Овен»; виявлено напрямки удосконалення обліку витрат і виходу продукції тваринництва. Досліджено теоретико-методичні аспекти контролю витрат і виходу продукції тваринництва, надано аналіз стану контрольних процедур формування витрат на виробництво продукції тваринництва в С(Ф)Г «Овен», запропоновано шляхи удосконалення контролю витрат і виходу продукції тваринництва. Результати впроваджено в діяльність С(Ф)Г «Овен» смт. Петропавлівка Дніпропетровської області. Obiekt doslidzhennia – hospodarski operatsii, shcho formuiut vytraty na vyrobnytstvo hotovoi produktsii tvarynnytstva ta vidobrazhaiutsia v systemi obliku i kontroliu. Meta roboty - naukove obgruntuvannia teoretychnykh osnov i rozrobka praktychnykh rekomendatsii z udoskonalennia obliku i kontroliu vytrat na vyrobnytstvo i vykhid hotovoi produktsii tvarynnytstva. Metody doslidzhennia - uzahalnennia, porivniannia ta hrupuvannia, metod lohichno-naslidkovoho zviazku, ekonomiko-statystychni metody (riady dynamiky, hrafichnyi, trendovyi analiz). Rozkryto sutnist vytrat na vyrobnytstvo i vykhid hotovoi produktsii, proanalizovano osoblyvosti protsesu vyrobnytstva v tvarynnytstvi ta yikh vplyv na pobudovu obliku i kontroliu na pidpryiemstvi, navedeno analiz normatyvno-pravovoho zabezpechennia obliku i kontroliu vytrat i vykhodu produktsii. Nadano finansovo-ekonomichnu kharakterystyku S(F)H «Oven» i kharakterystyku orhanizatsii roboty bukhhalterskoi sluzhby ta zdiisnyty otsinku bazovykh zasad oblikovoi polityky S(F)H «Oven», zdiisneno analiz stanu pervynnoho, syntetychnoho i analitychnoho obliku vytrat i vykhodu produktsii tvarynnytstva v S(F)H «Oven»; vyiavleno napriamky udoskonalennia obliku vytrat i vykhodu produktsii tvarynnytstva. Doslidzheno teoretyko-metodychni aspekty kontroliu vytrat i vykhodu produktsii tvarynnytstva, nadano analiz stanu kontrolnykh protsedur formuvannia vytrat na vyrobnytstvo produktsii tvarynnytstva v S(F)H «Oven», zaproponovano shliakhy udoskonalennia kontroliu vytrat i vykhodu produktsii tvarynnytstva. Rezultaty vprovadzheno v diialnist S(F)H «Oven» smt. Petropavlivka Dnipropetrovskoi oblasti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | витрати | uk |
dc.subject | costs | uk |
dc.subject | тваринництво | uk |
dc.subject | livestock | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.subject | enterprise | uk |
dc.subject | облік | uk |
dc.subject | accounting | uk |
dc.subject | контроль | uk |
dc.subject | control | uk |
dc.subject | удосконалення | uk |
dc.subject | improvement | uk |
dc.title | Удосконалення обліку та контролю витрат і виходу продукції тваринництва сільськогосподарського підприємства | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia obliku ta kontroliu vytrat i vykhodu produktsii tvarynnytstva silskohospodarskoho pidpryiemstva | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра обліку, оподаткування та управління фінансово-економічною безпекою . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Заянц Н.І..pdf | 1,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.