Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/761
Назва: | Розвиток тваринництва як складової сільськогосподарської галузі України |
Інші назви: | Development of animal husbandry as a component of the agricultural sector of Ukraine |
Автори: | Халатур, Світлана Миколаївна Khalatur, Svitlana Попов, В. О. Popov, V. O. |
Ключові слова: | аграрний сектор agricultural sector галузі сільського господарства agriculture економіка economy розвиток галузі industry development тваринництво animal husbandry |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини вищого навчального закладу «Університет «Україна» |
Бібліографічний опис: | Халатур С. М. Розвиток тваринництва як складової сільськогосподарської галузі України / С. М. Халатур, В. О. Попов // Стратегії, проблеми та розвиток економічних систем в умовах макроекономічної нестабільності : ІІ Всеукраїнська наук.-практ. конф. з міжнародною участю (Миколаїв, 31 берез. 2017 року) / Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини вищого навчального закладу «Університет «Україна». – Миколаїв , 2017. – С. 22-24. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/761 |
Короткий огляд (реферат): | Для вирішення різноманітних проблем, які склались в галузі тваринництва як складової сільськогосподарської галузі України запропоновано наступні шляхи їх вирішення: 1) створення і розвиток вертикально інтегрованих аграрних холдингів, які б організаційно пов’язували усі етапи бізнесу від вирощування зернових культур, виготовлення комбікормів, відгодівлі тварин, переробки м’яса і молока до їх реалізації через власні збутові мережі. 2) відродження племінної справи і розвиток селекційних програм, Сприяння створенню кооперативів у молочному скотарстві, посилення ветеринарно-санітарного контролю, розробка нових і сприяння дотриманню існуючих стандартів, обов’язкове виконання вимог яких забезпечило б надходження на ринок дійсно якісної і конкурентоспроможної продукції. 3) призупинити занепад м’ясного скотарства та підвищити конкурентоспроможність його продукції можна за умови розробки і виконання довгострокової національної програми відродження та стабілізації м’ясопродуктового підкомплексу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/761 |
ISBN: | 978-617-7326-21-1 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
14.pdf | 214,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.