Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7621
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Причина, Роман Віталійович | - |
dc.contributor.author | Prychyna, Roman | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-29T10:43:31Z | - |
dc.date.available | 2023-05-29T10:43:31Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Причина Р.В. Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошків : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Роман Віталійович Причина ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7621 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7621 | - |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є розробка науково-обґрунтованої технологій виробництва борошняних кондитерських виробів із застосуванням морквяного та яблучного порошку. Об’єктом дослідження є процес виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням морквяного та яблучного порошків.Предметом дослідження є закономірність і взаємозв’язок впливу технологічних параметрів процесу на функціональні властивості борошняних кондитерських виробів з додаванням морквяного та яблучного порошків. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka naukovo-obgruntovanoi tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz zastosuvanniam morkvianoho ta yabluchnoho poroshku. Obiektom doslidzhennia ye protses vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z dodavanniam morkvianoho ta yabluchnoho poroshkiv.Predmetom doslidzhennia ye zakonomirnist i vzaiemozviazok vplyvu tekhnolohichnykh parametriv protsesu na funktsionalni vlastyvosti boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z dodavanniam morkvianoho ta yabluchnoho poroshkiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | порошок яблучний | uk |
dc.subject | poroshok yabluchnyi | uk |
dc.subject | порошок морквяний | uk |
dc.subject | poroshok morkvianyi | uk |
dc.subject | харчові волокна | uk |
dc.subject | kharchovi volokna | uk |
dc.subject | рецептура | uk |
dc.subject | retseptura | uk |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk |
dc.subject | boroshniani kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | vitaminy | uk |
dc.subject | мікроелементи | uk |
dc.subject | mikroelementy | uk |
dc.subject | функціональний продукт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi produkt | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошків | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz zastosuvanniam fruktovykh i ovochevykh poroshkiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Причина Р. В..pdf | 1,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.