Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7621
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПричина, Роман Віталійович-
dc.contributor.authorPrychyna, Roman-
dc.date.accessioned2023-05-29T10:43:31Z-
dc.date.available2023-05-29T10:43:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПричина Р.В. Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошків : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Роман Віталійович Причина ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7621uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7621-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є розробка науково-обґрунтованої технологій виробництва борошняних кондитерських виробів із застосуванням морквяного та яблучного порошку. Об’єктом дослідження є процес виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням морквяного та яблучного порошків.Предметом дослідження є закономірність і взаємозв’язок впливу технологічних параметрів процесу на функціональні властивості борошняних кондитерських виробів з додаванням морквяного та яблучного порошків. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka naukovo-obgruntovanoi tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz zastosuvanniam morkvianoho ta yabluchnoho poroshku. Obiektom doslidzhennia ye protses vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z dodavanniam morkvianoho ta yabluchnoho poroshkiv.Predmetom doslidzhennia ye zakonomirnist i vzaiemozviazok vplyvu tekhnolohichnykh parametriv protsesu na funktsionalni vlastyvosti boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z dodavanniam morkvianoho ta yabluchnoho poroshkiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectпорошок яблучнийuk
dc.subjectporoshok yabluchnyiuk
dc.subjectпорошок морквянийuk
dc.subjectporoshok morkvianyiuk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectkharchovi voloknauk
dc.subjectрецептураuk
dc.subjectretsepturauk
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk
dc.subjectboroshniani kondyterski vyrobyuk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminyuk
dc.subjectмікроелементиuk
dc.subjectmikroelementyuk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectfunktsionalnyi produktuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошківuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz zastosuvanniam fruktovykh i ovochevykh poroshkivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Причина Р. В..pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.