Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7637
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сипало, Дмитро Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Sypalo, Dmytro Anatoliiovych | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-29T15:14:56Z | - |
dc.date.available | 2023-05-29T15:14:56Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Сипало Д. А. Удосконалення технології вирощування ріпаку озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Славутич» Нікопольського району Дніпропетровської області: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Дмитро Сипало ; наук. кер. М. Котченко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2023. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7637 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7637 | - |
dc.description.abstract | Ріпак є найпоширенішою та перспективною олійною культурою з родини капустяних. Існують дві форми цієї рослини: ріпак озимий і ріпак ярий. У насінні озимого ріпаку міститься близько 43,0-50,0 % олії, 16,0-29,0 % білка та 17,0 % вуглеводів. На думку багатьох вчених ріпак є культурою 21 сторіччя із широким використанням у якості продовольчої, кормової та енергетичної продукції. Основною продукцією ріпаку є олія, щорічне виробництво якої складає близько 25,0 млн. т Ripak ye naiposhyrenishoiu ta perspektyvnoiu oliinoiu kulturoiu z rodyny kapustianykh. Isnuiut dvi formy tsiiei roslyny: ripak ozymyi i ripak yaryi. U nasinni ozymoho ripaku mistytsia blyzko 43,0-50,0 % olii, 16,0-29,0 % bilka ta 17,0 % vuhlevodiv. Na dumku bahatokh vchenykh ripak ye kulturoiu 21 storichchia iz shyrokym vykorystanniam u yakosti prodovolchoi, kormovoi ta enerhetychnoi produktsii. Osnovnoiu produktsiieiu ripaku ye oliia, shchorichne vyrobnytstvo yakoi skladaie blyzko 25,0 mln. t | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | ріпак озимий | uk |
dc.subject | ripak ozymyi | uk |
dc.subject | зрошення | uk |
dc.subject | zroshennia | uk |
dc.subject | технологія вирощування | uk |
dc.subject | tekhnolohiia vyroshchuvannia | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | produktyvnist | uk |
dc.subject | міжнародні стандарти | uk |
dc.subject | mizhnarodni standarty | uk |
dc.title | Удосконалення технології вирощування ріпаку озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Славутич» Нікопольського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia ripaku ozymoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Slavutych» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра рослинництва . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сипало Д. А..pdf | 927,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.