Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7637
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСипало, Дмитро Анатолійович-
dc.contributor.authorSypalo, Dmytro Anatoliiovych-
dc.date.accessioned2023-05-29T15:14:56Z-
dc.date.available2023-05-29T15:14:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСипало Д. А. Удосконалення технології вирощування ріпаку озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Славутич» Нікопольського району Дніпропетровської області: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Дмитро Сипало ; наук. кер. М. Котченко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2023. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7637uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7637-
dc.description.abstractРіпак є найпоширенішою та перспективною олійною культурою з родини капустяних. Існують дві форми цієї рослини: ріпак озимий і ріпак ярий. У насінні озимого ріпаку міститься близько 43,0-50,0 % олії, 16,0-29,0 % білка та 17,0 % вуглеводів. На думку багатьох вчених ріпак є культурою 21 сторіччя із широким використанням у якості продовольчої, кормової та енергетичної продукції. Основною продукцією ріпаку є олія, щорічне виробництво якої складає близько 25,0 млн. т Ripak ye naiposhyrenishoiu ta perspektyvnoiu oliinoiu kulturoiu z rodyny kapustianykh. Isnuiut dvi formy tsiiei roslyny: ripak ozymyi i ripak yaryi. U nasinni ozymoho ripaku mistytsia blyzko 43,0-50,0 % olii, 16,0-29,0 % bilka ta 17,0 % vuhlevodiv. Na dumku bahatokh vchenykh ripak ye kulturoiu 21 storichchia iz shyrokym vykorystanniam u yakosti prodovolchoi, kormovoi ta enerhetychnoi produktsii. Osnovnoiu produktsiieiu ripaku ye oliia, shchorichne vyrobnytstvo yakoi skladaie blyzko 25,0 mln. tuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectріпак озимийuk
dc.subjectripak ozymyiuk
dc.subjectзрошенняuk
dc.subjectzroshenniauk
dc.subjectтехнологія вирощуванняuk
dc.subjecttekhnolohiia vyroshchuvanniauk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproduktyvnistuk
dc.subjectміжнародні стандартиuk
dc.subjectmizhnarodni standartyuk
dc.titleУдосконалення технології вирощування ріпаку озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Славутич» Нікопольського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia ripaku ozymoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Slavutych» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра рослинництва . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сипало Д. А..pdf927,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.