Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7716
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрушина, Галина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Petrushyna, Halyna | - |
dc.contributor.author | Киприч, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Kyprych, Vsktoria | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-09T08:38:15Z | - |
dc.date.available | 2023-06-09T08:38:15Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Петрушина Г. О. Аналітична хімія : практикум / Г. О. Петрушина, В. В. Киприч . - Нікополь: Принтхаус Римм, 2014. - 164 с. - Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7716 | uk |
dc.identifier.isbn | ISBN 978-966-97420-4-9 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7716 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник містить основи аналітичної хімії і складений за навчальною програмою з аналітичної хімії для вищих аграрних закладів. До практикуму включено 15 лабораторних робіт, які містять понад 20 дослідів. Практикум включає якісний, кількісний аналіз, у тому числі інструментальний, статистичну обробку експерименту. До кожної лабораторної роботи подається теоретична частина, контрольні запитання і задачі. У Додатку наведені таблиці з довідковими даними. Матеріал призначено для студентів, що навчаються за спеціальностями "Агрономія" та "Харчові технології". The study guide contains the basics of analytical chemistry and is compiled according to the analytical chemistry curriculum for higher agricultural institutions. The workshop includes 15 laboratory works, which contain more than 20 experiments. The workshop includes qualitative and quantitative analysis, including instrumental, statistical processing of the experiment. A theoretical part, control questions and tasks are provided for each laboratory work. Tables with reference data are given in the Appendix. The material is intended for students studying "Agronomy" and "Food Technologies". | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Принтхаус Римм | uk |
dc.subject | аналітична хімія | uk |
dc.subject | analytical chemistry | uk |
dc.subject | якісний аналіз | uk |
dc.subject | qualitative analysis | uk |
dc.subject | кількісний аналіз | uk |
dc.subject | quantitative analysis | uk |
dc.subject | гравіметрія | uk |
dc.subject | gravimetry | uk |
dc.subject | титриметрія | uk |
dc.subject | titrimetry | uk |
dc.subject | інструментальний аналіз | uk |
dc.subject | instrumental analysis | uk |
dc.subject | спеціальність "Агрономія" | uk |
dc.subject | spetsialnist "Ahronomiia" | uk |
dc.subject | спеціальність "Харчові технології" | uk |
dc.subject | spetsialnist "Kharchovi tekhnolohii" | uk |
dc.title | Аналітична хімія | uk |
dc.title.alternative | Analytical chemistry | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
11.pdf | 3,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.