Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7719
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрушина, Галина Олександрівна-
dc.contributor.authorPetrushyna, Halyna-
dc.date.accessioned2023-06-09T11:29:17Z-
dc.date.available2023-06-09T11:29:17Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПетрушина Г. О. Загальна та неорганічна хімія : Курс лекцій / Г. О. Петрушина. - Дніпро : ВТК «Друкар», 2022. - 260 с. – Режим доступу ; URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7719uk
dc.identifier.isbnISBN 978-617-518-414-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7719-
dc.descriptionПетрушина Г. О. http://orcid.org/0000-0001-5508-5193uk
dc.description.abstractКурс лекцій із загальної та неорганічної хімії призначений для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» та містить теоретичний матеріал з таких тем: основні поняття та закони хімії, будова атома, хімічний звʼязок, хімічна кінетика і рівновага, координаційні сполуки, розчини, окисно-відновні реакції, хімія неорганічних сполук. Наведено запитання для самоконтролю, тестові завдання до кожної лекції. The course of lectures on general and inorganic chemistry is intended for students of the specialty 181 "Food technologies" and contains theoretical material on the following topics: basic concepts and laws of chemistry, atomic structure, chemical bond, chemical kinetics and equilibrium, coordination compounds, solutions, redox reactions , chemistry of inorganic compounds. There are questions for self-control, test tasks for each lecture.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВТК «Друкар»uk
dc.subjectзагальна хіміяuk
dc.subjectgeneral chemistryuk
dc.subjectнеорганічна хіміяuk
dc.subjectinorganic chemistryuk
dc.subjectвластивості речовинuk
dc.subjectproperties of substancesuk
dc.subjectокисно-відновні реакціїuk
dc.subjectredox reactionsuk
dc.subjectгідролізuk
dc.subjecthydrolysisuk
dc.subjectспеціальність «Харчові технології»uk
dc.subjectspetsialnist "Kharchovi tekhnolohii"uk
dc.titleЗагальна та неорганічна хіміяuk
dc.title.alternativeGeneral and inorganic chemistryuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
55.pdf8,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.