Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/775
Назва: Лінгвістичні особливості формування професійно орієнтованої німецькомовної читацької компетентності у студентів-аграріїв
Інші назви: Linguistic peculiarities of forming of a professionally oriented German language reading competence of students-agrarians
Автори: Піддубцева, Ольга Ігорівна
Piddubtseva, Olga
Ключові слова: науковий текст
scientific text
підмова спеціальності
special sublanguage
термін
term
агрономія
agronomy
німецька мова
German language
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Піддубцева О. І. Лінгвістичні особливості формування професійно орієнтованої німецькомовної читацької компетентності у студентів-аграріїв / О. І. Піддубцева // Science and Education a new Dimension. Pedagogy and Psychology. – Budapest, 2018. – Issue 155. – P. 45-49. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/775
Короткий огляд (реферат): В статті вивчено лінгвістичні особливості німецькомовних текстів спеціальності “Агрономія”. Розглядається загальнонаукове трактування поняття “науковий текст”, що є головним джерелом отримання фахової інформації майбутніми фахівцями-аграріями. Досліджено поняття “підмова спеціальності” та наведено її класифікацію. Linguistic peculiarities of German-language texts of the specialty "Agronomy" are studied in the article. We consider the general scientific interpretation of the concept of "scientific text", which is the main source for obtaining professional information by future specialists-agrarians. We also analyze the concept of "special sublanguage" and give its classification.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=uk&prev=search&
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/775
ISSN: 2308-1996 (Online) 2308-5258 (Print)
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11. 2018.pdf163,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.