Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/790
Назва: Вплив вітамінно-мінерального преміксу на фізіологічний стан організму птиці, схильної до бурсальної хвороби
Інші назви: The effect of vitamin-mineral premix on physiological condition of poultry prone to bursitis disease
Автори: Бібен, Іван Андрійович
Biben, I.
Biben, I. A.
Biben, Ivan
Ключові слова: фізіологічний стан організму птиці
physiological state of the bird organism
вітамінно-мінеральний премікс
vitamin-mineral premix
бурсальна хвороба птиці
bursal bird disease
Дата публікації: 2002
Видавництво: Дніпропетровський ДАУ
Бібліографічний опис: Бібен І. А. Вплив вітамінно-мінерального преміксу на фізіологічний стан організму птиці, схильної до бурсальної хвороби / І. А. Бібен // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2002. – № 1. – С. 117-118. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/790.
Короткий огляд (реферат): Досліджено залежність перебігу бурсальної хвороби курей від фізіологічного стану організму, віку, рівня годівлі птиці та від застосування лікувально-профілактичного вітамінно-мінерального преміксу. Встановлено зміни вітамінного, мікро- і макроелементного обміну в динаміці патології, зниження рівня захворюваності птиці під впливом преміксу в 1,6 раза, смертності – в 1,2 раза. The dependence of the course of bursal disease of chickens on the physiological state of the organism, age, level of feeding of poultry and the use of therapeutic and preventive vitamin and mineral premixes was investigated. Changes in vitamin, micro and macroelements metabolism in the dynamics of pathology, reduction of the incidence of poultry under the influence of premix in 1,6 times, mortality - 1,2 times.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/790
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf471,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.